Peste 50 de pompieri militari au acționat pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă la hala agroalimentară din Piața Cetate, din Oradea.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

În momentul sosirii forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la nivelul întregii hale, pe o suprafață de aproximativ 1600 de metri pătrați.

„Pentru gestionarea operativă a evenimentului a fost crescută capacitatea operațională la nivelul Detașamentului 1 Oradea, fiind activată totodată grupa operativă a inspectoratului. Timp de aproximativ două ore si 35 de minute, 56 de pompieri militari coordonați în teren de inspectorul șef, colonel Caba Sorin Mihai, au acționat cu șase autospeciale de lucru cu apă și spumă și trei autoscări pentru localizarea și lichidarea incendiului, respectiv pentru protecția unei alte hale situate în apropiere și a tarabelor din piață. Incendiul a fost stins în jurul orei 04.30, echipajele acționând în continuare și la această oră pentru căutarea eventualelor focare ascunse și înlăturarea efectelor negative ale evenimentului”, potrivit ISU Bihor.

Cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de stabilire.

(SURSA FOTO: ISU Bihor)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania