Circulaţia autovehiculelor cu masă maximă autorizată mai mare sau egală cu 7,5 tone a fost interzisă pe DN 7, între Râmnicu Vâlcea şi Vestem, în anumite intervale orare din zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Restricţiile au intrat în vigoare începând de vineri şi acest fapt a dus la aglomerarea parcărilor de TIR-uri de pe traseul menţionat, care sunt aproape pline, potrivit aceleiaşi surse.

“Începând de astăzi 17.07.2020, vinerea între orele 14.00 – 22.00, iar sâmbătă şi duminică între orele 06.00 – 22.00, circulaţia autovehiculelor cu masa maximă autorizată mai mare sau egală cu 7,5 tone este interzisă, pe DN 7, pe segmentul de drum dintre Râmnicu Vâlcea şi Vestem. Poliţiştii rutieri acţionează pentru respectarea prevederilor legale referitoare la restricţia de tonaj impusă pe segmentul de drum menţionat”, au informat reprezentanţii IPJ Vâlcea.

Potrivit aceleiaşi surse, parcările dintre Sibiu şi Milcoiu sunt aproape pline şi în continuare sosesc TIR-uri, iar poliţiştii acţionează cu efective mărite şi colaborează cu poliţiştii din Argeş şi Sibiu pentru a găsi soluţii în situaţia în care nu vor mai exista locuri de parcare.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania