fbpx
12.7 C
Cluj-Napoca
AcasăEVENIMENTAccident foarte grav pe Transfăgărășan

Accident foarte grav pe Transfăgărășan

Publicat în

spot_img
spot_img

Un accident rutier a avut loc pe DN7C, Transfăgărășan, aproape de cabana Capra, anunță ISU Argeș, citat de Mediafax. Pompierii intervin cu două autospeciale și o ambulanță SMURD, plus un echipaj SAJ.

În accident a fost implicat un singur autoturism, care a ieșit de pe partea carosabilă, s-a răsturnat de câteva ori și s-a oprit mai jos pe carosabil. În autoturism se aflau trei bărbați, șoferul fiind proiectat în afara autoturismului și găsit decedat.

La fața locului echipajul SMURD de la Cota 2000 a descarcerat un pasager și a acordat îngrijiri medicale bărbaților, începând deplasarea spre spital.

Un bărbat de 29 de ani prezintă suspiciune de fractură la membrul inferior drept și un traumatism la membrul superior drept, iar celălalt cu vârsta de 19 ani acuza dureri la coloană în zona lombară și la membrele inferioare. Aceștia vor fi transportați mai departe la spital de către echipajele medicale.

Adrian Meitner

Articole recente

CLICK PE VIAȚĂ | Tânăra artistă Luana Toader, despre planurile de viitor și parcursul profesional

Invitata podcastului de astăzi are un cumul de îndeletniciri, în curând va fi absolventa...

”Marșul pentru viață” – un eveniment ce vine în sprijinul femeilor însărcinate

Tema ediției din acest an este ”construim împreună pentru viață” și a fost inspirată de situația care a dus la moartea Alexandrei Ivanov, o mamă în vârstă de 25 de ani căreia nu i s-au acordat îngrijirile medicale necesare în urma unui avort spontan.

Dominic Fritz: Am semnat parteneriatul cu IFC, divizia de dezvoltare a Băncii Mondiale pentru un nou spital municipal la Timișoara

Dominic Fritz face primul pas pentru construirea unui spital nou în Timişoara

ADR Centru a lansat proiectul pentru finanțarea infrastructurii și serviciilor educaționale din învățământul primar și secundar obligatoriu

Peste 16 milioane euro sunt alocați pentru finanțarea infrastructurii și serviciilor educaționale

Mai multe articole de același fel