Doi bărbaţi au murit şi două adolescente au fost rănite, duminică după-amiază, într-un accident rutier produs pe DN 7, în judeţul Arad, după ce un autoturism şi un TIR s-au ciocnit frontal. Una dintre fete a fost preluată de un elicopter SMURD.

Accidentul a avut loc pe DN 7, în dreptul localităţii Julita, comuna Varadia de Mureş, fiind implicate un autocamion cu prelată şi un autoturism. În autoturism se aflau patru persoane: doi bărbaţi, încarceraţi şi inconştienţi, şi doi minori. Cei doi bărbaţi au fost descarceraţi, fiind însă declaraţi morţi.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, acolo au intervenit un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD al Secţiei Bârzava, un echipaj SAJ şi elicopterul SMURD, ulterior fiind trimis în sprijin echipajul SMURD TIM din Arad.

”Cei doi minori, două fete, de 12 şi 13 ani, sunt conştiente, cu multiple traumatisme, li s-au acordat îngrijiri medicale de către SMURD Bârzava. Una a fost preluată de către elicopterul SMURD, stabilă, cu multiple traumatisme. A doua a fost preluată de către SAJ Lipova, în stare gravă, dar conştientă şi va fi preluată de către echipajul SMURD TIM al Detaşamentului de Pompieri Arad «la intâmpinare»”, a transmis ISU Arad.

Potrivit Centrul Infotrafic al Poliţiei Române, în urma accidentului, produs după coliziunea frontală între autotren şi autoturism, traficul pe DN 7 Arad – Deva a fost întrerupt.

Ulterior, traficul a fost deblocat pe un sens.

Foto: ISU Arad (Arhivă)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania