15.8 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI ALBAInundații în mai multe zone din Alba Iulia

Inundații în mai multe zone din Alba Iulia

Publicat în

spot_img
spot_img

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba intervin în mai multe zone pe raza municipiului Alba Iulia, începând de duminică dimineaţă, pentru înlăturarea efectelor negative cauzate de situaţia meteorologică severă (inundaţii).

Potrivit unei informări a ISU Alba, militarii acţionează pe raza municipiului Alba Iulia în zona Kaufland, zona IPEC, bld. Ferdinand, str. Mărăşeşti, str. Traian, str. Siretului ş.a. pentru extragerea apei din gospodării, operatori economici şi decolmatarea zonelor afectate.

“Până la momentul actual, sunt peste 100 de solicitări telefonice pe Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 de la diverşi operatori economici sau proprietari privaţi care au fost afectaţi de inundaţii. În zonele inundate au fost dislocate următoarele forţe: opt ofiţeri, 45 subofiţeri, un elev şi şase voluntari SVSU cu şapte ASAS, 14 motopompe transportabile şi patru motopompe remorcabile”, se arată în informare. (AGERPRES)

(FOTO: ISU Alba / Arhivă)

Articole recente

Universitatea Babeş-Bolyai, planuri pentru noi dezvoltări în judeţul Sălaj

După discuţiile cu autorităţile locale, UBB se va implica mai mult în judeţul Sălaj - dincolo de prezenţele deja vizibile în Zălău şi Jibou -, după un plan ce va fi stabilit împreună cu autorităţile locale în luna viitoare.

Plângere penală împotriva antrenorilor lotului național de gimnastică de la Deva

Amalia Puflea, o gimnastă de 15 ani din Bârlad, a amenințat cu sinuciderea în cantonamentul din Deva, fiind terorizată de comportamentul antrenorilor Lucian Sandu și Gina Gogean.

Ministrul Muncii: Nu se poate trăi cu salariul minim în România 

Ministrul a precizat că au pornit discuţiile în Comisia de Dialog Social de la Ministerul Muncii, propunerea PSD pentru salariul minim fiind de 3.000 de lei.

Accident cumplit pe Calea Moților, în Cluj

Traficul este închis complet pe Calea Moților

Mai multe articole de același fel

Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia, prezintă premierea națională a spectacolului „Ciobanul și Domnița”, după un textul unui basm semnat de Regina Maria

Teatrul de Păpuși „Prichindel” se pregătește de o premieră națională, realizată cu prilejul împlinirii a 100 de ani de la încoronarea primilor regi ai României: Regele Ferdinand și Regina Maria. Este vorba de spectacolul „Ciobanul și Domnița”, care are la bază basmul cu același titlu semnat de Regina Maria.

Tezaur din perioada dacică, descoperit de către polițiști și arheologi, într-o pădure din județul Alba

Polițiștii din Alba, în colaborare cu arheologii Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia, au descoperit, în urma unei investigații pornite de la o postare în mediul on-line, un tezaur monetar antic. Obiectele ar proveni din epoca dacică, iar, în urma unei prime estimări, a rezultat că ar avea o deosebită valoare patrimonială.