15.8 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI ARADFOTO | Trafic îngreunat pe Autostrada A1, în apropiere de Nădlac. Se...

FOTO | Trafic îngreunat pe Autostrada A1, în apropiere de Nădlac. Se scoate de pe carosabil un TIR care a luat foc

Publicat în

spot_img
spot_img

DRDP Timișoara a anunțat luni, în jurul orei 11.30, că se circulă îngreunat pe autostrada A1, km 578 +500, Arad – Nădlac, pentru scoaterea de pe carosabil a unui TIR care a luat foc.

Autotrenul a acroșat două tiruri staționate pe banda de urgență, s-a răsturnat peste glisiera mediană, după care a luat foc. Nu s-au înregistrat victime. De la ora 7:45 se circulă îngreunat pe ambele direcții.

(FOTO: DRDP Timișoara)

Articole recente

Ratele pentru locuințe ale magistraților vor fi achitate de stat | „Nu există prevedere mai grețoasă și mai nesimțită” – reacția judecătoarei Adriana Stoicescu 

Cunoscută pentru declarațiile sale foarte dure, judecătoarea Adriana Stoicescu din Timișoara a spus despre noua inițiativă legislativă că este „grețoasă și nesimțită”.

Doi bistrițeni care dispăruseră de două zile, găsiți morți într-un autoturism căzut în râul Bistriţa Ardeleană

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud a transmis că victimele sunt doi bărbaţi, de 36, respectiv 37 de ani, care locuiau în Unirea.

Universitatea Babeş-Bolyai, planuri pentru noi dezvoltări în judeţul Sălaj

După discuţiile cu autorităţile locale, UBB se va implica mai mult în judeţul Sălaj - dincolo de prezenţele deja vizibile în Zălău şi Jibou -, după un plan ce va fi stabilit împreună cu autorităţile locale în luna viitoare.

Plângere penală împotriva antrenorilor lotului național de gimnastică de la Deva

Amalia Puflea, o gimnastă de 15 ani din Bârlad, a amenințat cu sinuciderea în cantonamentul din Deva, fiind terorizată de comportamentul antrenorilor Lucian Sandu și Gina Gogean.

Mai multe articole de același fel