Un şofer de 50 de ani a provocat, luni după-amiază, un accident pe DN 17, între localităţile Livezile şi Rusu Bârgăului din judeţului Bistriţa-Năsăud, după ce a pătruns cu autoturismul pe contrasens, unde a lovit o maşină înmatriculată în judeţul Suceava.

Potrivit datelor comunicate de către purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb, bărbatul de 50 ani, domiciliat în comuna bistriţeană Prundu Bârgăului, tracta o platformă pe care se afla o autoutilitară şi, la un moment dat, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a intrat pe sensul opus de mers.

Poliţiştii au stabilit că acesta nu consumase alcool.

În maşina colizionată se aflau un bărbat de 68 de ani şi o femeie de 66 de ani, din judeţul Suceava.

În urma impactului, ambele autoturisme s-au răsturnat, iar cei doi conducători auto şi femeia au fost răniţi.

Pentru şoferul din Suceava, care a avut nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare şi a suferit o fractură deschisă la o mână, s-a solicitat un elicopter SMURD, cu care a fost transportat la o clinică de specialitate din Târgu Mureş.

Circulaţia în zona în care s-a produs accidentul a fost îngreunată, fiind dirijată de poliţişti pe un singur sens, alternativ. De asemenea, pe timpul intervenţiei elicopterului SMURD, traficul a fost blocat total. (AGERPRES)

(FOTO: ISU Bistrița-Năsăud)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania