Primăria Satu Mare vine în sprijinul părinților care s-au întors la muncă și nu au în grija cui să îi lase pe cei mici și redeschide în luna august cinci grădinițe.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

La nivel grădinițelor s-a făcut o consultare cu părinții, iar în funcție de numărul cererilor fiecare grădinița a luat măsuri, astfel încât să activitățile să se desfășoare cu respectarea regulilor anunțate de Guvernul României.

Grădinițele care vor fi deschise luna viitoare

1. Grădiniţa cu Program Prelungit „Dumbrava Minunată” (va prelua copiii înscrişi la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 6).

2. Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 9 (va prelua copiii înscrişi la Grădiniţa cu Program Prelungit „Voinicelul”, Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 5 şi Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 13).

3. Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 33 (va prelua copiii înscrişi la Grădiniţa cu Program Prelungit „Draga Mea” şi Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 11).

4. Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 7 (va prelua copiii înscrişi la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. Guliver şi Grădiniţa cu Program Prelungit 14 Mai).

5. Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 24 (va prelua copiii înscrişi la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 29 şi Grădiniţa cu Program Prelungit Hám János).

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania