21.8 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI ARADPlantații de cannabis, descoperite de DIICOT în județul Arad. Trei persoane au...

Plantații de cannabis, descoperite de DIICOT în județul Arad. Trei persoane au fost reținute pentru trafic de droguri de risc

Publicat în

spot_img
spot_img

Procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Arad au dispus luni reținerea pentru 24 de ore a trei persoane, suspectate de săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc, care au înfiinţat la locuințele lor mai multe culturi de cannabis.

Luni, procurorii DIICOT, împreună cu ofițeri de poliție judiciară, au efectuat trei percheziții domiciliare pe raza județului Arad, în urma cărora au fost identificate trei plantații de cannabis și au fost ridicate 61 de plante în diferite stadii de dezvoltare, 30 de grame de cannabis, șase lămpi, două ventilatoare, tubulatură, cinci grindere, trei cântare, un pistol cu gaz, un cort pentru plantații indoor și suma de 2.050 de lei.

„În cursul zilei de astăzi, inculpații vor fi prezentați Tribunalului Arad cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Activitățile fost efectuate cu sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad”, potrivit DIICOT.

Articole recente

Sibiu a fost, timp de două zile, capitala IT-ului românesc, cu ocazia Sibiu Innovation Days

Sibiu Innovation Days este un reper pe harta inovației din România, jucând un rol important în dezvoltarea rețelelor de colaborare între specialiști din industrie, administrație și comunitatea de cercetare academică.

Astra Film Festival 2022, teleportare în viitor cu filme imersive și proiecții Full DOM la Sibiu

Cea de-a XXIX -a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Sibiu, Astra Film Festival, se va desfășura  anul acesta între 9 și 16 octombrie.

Primăria Timișoara pregăteşte cea mai mare investiţie realizată până acum în termoficarea centralizată din oraş

Consiliul Local a adoptat, vineri, proiectul prin care cofinanţarea din bugetul local destinată acestei achiziţii este estimată la 1 milion de lei.

JURIDICA | Noile reglementări privind transferul elevilor

Noile reglementări privind transferul elevilor

Mai multe articole de același fel