Angajaților Primăriei Alba Iulia li s-au recoltat marți probe pentru efectuarea testelor COVID-19, după ce o asistentă medicală care se ocupa de triajul persoanelor care intrau în instituție a fost depistată cu coronvirus.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

“Astăzi au fost recoltate probe de la 245 de angajaţi ai Primăriei Alba Iulia din sediul central, dar şi din serviciile şi direcţiile din celelalte sedii. Testarea a fost efectuată cu precădere la personalul care a avut prezenţă recentă în sediul central şi ar fi putut intra în contact cu asistenta medicală pozitivă COVID-19. Rezultatele vor fi comunicate de către Laboratorul DSP Alba cel târziu în cursul zilei de mâine, 22 iulie”, a transmis municipalitatea.

Primăria Alba Iulia nu a avut marți activitate cu publicul, măsura fiind prelungită și pentru ziua de miercuri. Cetățenii pot apela la serviciile şi direcţiile instituţiei telefonic (0258-819462 – dispecerat) sau prin e-mail (office@apulum.ro), iar primirea şi eliberarea documentelor se va face prin intermediul poştei electronice. Reprezentanții administrației estimează că activitatea se va relua în condiţii normale începând de joi.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania