15.8 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIEToți angajații Primăriei Alba Iulia, testați COVID-19, după cazul asistentei medicale depistată...

Toți angajații Primăriei Alba Iulia, testați COVID-19, după cazul asistentei medicale depistată pozitiv

Publicat în

spot_img
spot_img

Angajaților Primăriei Alba Iulia li s-au recoltat marți probe pentru efectuarea testelor COVID-19, după ce o asistentă medicală care se ocupa de triajul persoanelor care intrau în instituție a fost depistată cu coronvirus.

“Astăzi au fost recoltate probe de la 245 de angajaţi ai Primăriei Alba Iulia din sediul central, dar şi din serviciile şi direcţiile din celelalte sedii. Testarea a fost efectuată cu precădere la personalul care a avut prezenţă recentă în sediul central şi ar fi putut intra în contact cu asistenta medicală pozitivă COVID-19. Rezultatele vor fi comunicate de către Laboratorul DSP Alba cel târziu în cursul zilei de mâine, 22 iulie”, a transmis municipalitatea.

Primăria Alba Iulia nu a avut marți activitate cu publicul, măsura fiind prelungită și pentru ziua de miercuri. Cetățenii pot apela la serviciile şi direcţiile instituţiei telefonic (0258-819462 – dispecerat) sau prin e-mail (office@apulum.ro), iar primirea şi eliberarea documentelor se va face prin intermediul poştei electronice. Reprezentanții administrației estimează că activitatea se va relua în condiţii normale începând de joi.

Articole recente

Președintele popularilor europeni: România, Bulgaria și Croația trebuie să devină în sfârşit state membre ale spaţiului Schengen

"Bulgaria, Croaţia şi România îndeplinesc condiţiile pentru a adera la zona Schengen şi încă aşteaptă ca decizia finală să fie adoptată de Consiliul UE. Locul lor este în spaţiul Schengen. Aveţi sprijinul total al Partidului Popular European", a spus Manfred Weber

Ratele pentru locuințe ale magistraților vor fi achitate de stat | „Nu există prevedere mai grețoasă și mai nesimțită” – reacția judecătoarei Adriana Stoicescu 

Cunoscută pentru declarațiile sale foarte dure, judecătoarea Adriana Stoicescu din Timișoara a spus despre noua inițiativă legislativă că este „grețoasă și nesimțită”.

Doi bistrițeni care dispăruseră de două zile, găsiți morți într-un autoturism căzut în râul Bistriţa Ardeleană

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud a transmis că victimele sunt doi bărbaţi, de 36, respectiv 37 de ani, care locuiau în Unirea.

Universitatea Babeş-Bolyai, planuri pentru noi dezvoltări în judeţul Sălaj

După discuţiile cu autorităţile locale, UBB se va implica mai mult în judeţul Sălaj - dincolo de prezenţele deja vizibile în Zălău şi Jibou -, după un plan ce va fi stabilit împreună cu autorităţile locale în luna viitoare.

Mai multe articole de același fel

Teatrul de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia, prezintă premierea națională a spectacolului „Ciobanul și Domnița”, după un textul unui basm semnat de Regina Maria

Teatrul de Păpuși „Prichindel” se pregătește de o premieră națională, realizată cu prilejul împlinirii a 100 de ani de la încoronarea primilor regi ai României: Regele Ferdinand și Regina Maria. Este vorba de spectacolul „Ciobanul și Domnița”, care are la bază basmul cu același titlu semnat de Regina Maria.

Tezaur din perioada dacică, descoperit de către polițiști și arheologi, într-o pădure din județul Alba

Polițiștii din Alba, în colaborare cu arheologii Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia, au descoperit, în urma unei investigații pornite de la o postare în mediul on-line, un tezaur monetar antic. Obiectele ar proveni din epoca dacică, iar, în urma unei prime estimări, a rezultat că ar avea o deosebită valoare patrimonială.