Un nou caz de COVID-19 a fost confirmat la Casa de Pensii Braşov, activitatea cu publicul fiind suspendată temporar, pentru dezinfecţie, a precizat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Delia Târcolea.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Conform acesteia, până luni, cei interesaţi vor putea transmite online sau prin poştă documentele, comunicarea cu beneficiarii instituţiei urmând să se desfăşoare inclusiv pe telefoanele instituţiei.

Sursa citată a precizat că, în prezent, la Casa Judeţeană de Pensii Braşov există un caz confirmat de COVID-19, un funcţionar, care este contact al unui membru de familie.

Totodată, Delia Târcolea a menţionat că funcţionarul respectiv nu a intrat în contact cu ultimul caz de COVID-19 confirmat în instituţie, un alt funcţionar, depistat pozitiv în urmă cu mai mult de două luni, şi nici cu primul caz – o femeie angajată a firmei de curăţenie cu care instituţia are contract.

În prezent, nu se cunoaşte cu exactitate numărul celor care vor urma să intre în izolare, contacţi ai funcţionarului cu COVID-19, ancheta DSP Braşov fiind în desfăşurare. (AGERPRES)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania