69 elevi și 70 profesori vor fi recompensați de Primăria Cluj-Napoca pentru performanța de la examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Elevii clujeni au reușit și în acest an rezultate remarcabile, situându-se în topul ratelor de promovabilitate atât la Evaluarea Națională cât și la Bacalaureat.

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emi Boc, a anunțat că propune alocarea a 139.000 lei în vederea premierii elevilor și cadrelor didactice pentru rezultatele excepționale din sesiunea iunie-iulie 2020, o recompensă simbolică pentru efortul și timpul acordate studiului.

Proiectele de hotărâre pregătite în acest sens pot fi consultate pe site-ul Primăriei Cluj-Napoca.

„Anual, la Cluj-Napoca, 20% din taxele și impozitele clujenilor se reinvestesc în educație, și subliniez asta întotdeauna: Educația reprezintă cea mai sigură investiție în viitorul copiilor noștri. Urmărim să încurajăm în primul rând calitatea actului educațional și mentionez, în special în contextul pandemiei, importanța investițiilor în componentele de educație digitală și educație incluzivă, astfel încât nimeni să nu fie lăsat în urmă! Felicit încă o dată toți elevii, profesorii, părinții și Inspectoratul Școlar Județean pentru performanțele obținute în acest an și îi asigur în continuare de susținerea Primăriei Municipiului Cluj-Napoca”, a declarat primarul Emil Boc..

(FOTO: Arhivă Primăria municipiul Cluj-Napoca)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania