23.7 C
Cluj-Napoca
AcasăJUSTIȚIEȘef de la Drumuri Naționale Alba, acuzat de procurori că a luat...

Șef de la Drumuri Naționale Alba, acuzat de procurori că a luat mită 8.000 de lei ca să deszăpezească un tronson al Transalpina

Publicat în

spot_img
spot_img

Parchetul Tribunalului Alba informează că a fost începută urmărirea penală împotriva unui şef de district în cadrul Secţiei Drumuri Naţionale (SDN) Alba, pentru luare de mită, și a administratorului unei firme, acuzat de dare de mită. Angajatul SDN Alba este acuzat că ar fi primit 8.000 de lei de la administratorul unei firme pentru a deszăpezi un tronson al Transalpina care era închis circulaţiei.

Un şef de district de la Secţia Drumuri Naţionale Alba este cercetat de procurori pentru luare de mită. În aceeași cauză este cercetat pentru dare de mită și administratorul unei firme.

Procurorii spun că în 27 martie şi în 2 aprilie un bărbat de 60 de ani, administrator al unei firme, i-a dat şefului de district de la Secţia Drumuri Naţionale Alba suma totală de 8.000 de lei. Banii au fost transmiși printr-o altă persoană, pentru ca şeful de district să dispună deszăpezirea unui sector al DN 67 C (Transalpina), situat la limita judeţelor Alba şi Vâlcea. Acea proțiune de drum era închisă circulaţiei.

Articole recente

Expoziții, conferințe și dezbateri sub umbrela creativității la Festivalul ZAIN din Cluj-Napoca

În 2022, ZAIN este despre viitorul muncii și cum va arăta el.

Sibiu a fost, timp de două zile, capitala IT-ului românesc, cu ocazia Sibiu Innovation Days

Sibiu Innovation Days este un reper pe harta inovației din România, jucând un rol important în dezvoltarea rețelelor de colaborare între specialiști din industrie, administrație și comunitatea de cercetare academică.

Astra Film Festival 2022, teleportare în viitor cu filme imersive și proiecții Full DOM la Sibiu

Cea de-a XXIX -a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Sibiu, Astra Film Festival, se va desfășura  anul acesta între 9 și 16 octombrie.

Primăria Timișoara pregăteşte cea mai mare investiţie realizată până acum în termoficarea centralizată din oraş

Consiliul Local a adoptat, vineri, proiectul prin care cofinanţarea din bugetul local destinată acestei achiziţii este estimată la 1 milion de lei.

Mai multe articole de același fel

Trei medalii de argint obținute de halterofila Virginia Mârza(CS Unirea Alba Iulia), la Campionatul Național de Haltere de la Ovidiu

Virginia Mârza, sportivă a CS Unirea Alba Iulia și elevă a Liceului cu Program Sportiv, a obținut 3 medalii de bronz la Campionatul Național de Haltere Juniori 1, desfășurat în perioada 27-29 septembrie în orașul Ovidiu, județul Constanța.