Parchetul Tribunalului Alba informează că a fost începută urmărirea penală împotriva unui şef de district în cadrul Secţiei Drumuri Naţionale (SDN) Alba, pentru luare de mită, și a administratorului unei firme, acuzat de dare de mită. Angajatul SDN Alba este acuzat că ar fi primit 8.000 de lei de la administratorul unei firme pentru a deszăpezi un tronson al Transalpina care era închis circulaţiei.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Un şef de district de la Secţia Drumuri Naţionale Alba este cercetat de procurori pentru luare de mită. În aceeași cauză este cercetat pentru dare de mită și administratorul unei firme.

Procurorii spun că în 27 martie şi în 2 aprilie un bărbat de 60 de ani, administrator al unei firme, i-a dat şefului de district de la Secţia Drumuri Naţionale Alba suma totală de 8.000 de lei. Banii au fost transmiși printr-o altă persoană, pentru ca şeful de district să dispună deszăpezirea unui sector al DN 67 C (Transalpina), situat la limita judeţelor Alba şi Vâlcea. Acea proțiune de drum era închisă circulaţiei.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania