Auchan Retail România a inaugurat joi cel de-al cincilea magazin pe format supermarket din rețea și a patra unitate de vânzare din județul Cluj.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Noul magazin este primul din municipiul Turda, fiind situat pe strada Ștefan cel Mare, nr. 19 (lângă Dedeman Turda),  și propune clienților o gamă formată din peste 11.000 de produse alimentare și nealimentare. De asemenea, supermarketul pune la dispoziția comunității locale atât case clasice, cât și case inteligente – self-checkout – unde clienții își scanează și achită singuri cumpărăturile, precum și o serie de servicii suplimentare, precum plata facturilor. Magazinul va funcționa zilnic, în intervalul 8:00 – 22:00.

Supermarketul are o suprafață de vânzare de 1.900 de metri pătrați, o gamă de peste 11.000 de produse și 150 de locuri de parcare dedicate, în parcarea Dedeman.

„Deschiderea Auchan Turda are o semnificație aparte pentru noi, pentru că aducem pentru prima dată în Transilvania formatul nostru de supermarket, mai precis cel de mari dimensiuni. Dotările magazinului sunt prietenoase cu mediul, am ales soluții moderne pentru casele de marcat și etichete electronice. Totul pentru a completa diferența Auchan în comunitatea turdeană: game largi de produse alimentare la prețuri mici zi de zi, ofertă extinsă de produse proaspete fabricate în locație, selecția noastră de produse pentru un stil de viață sănătos și sortimentație variată de produse nealimentare de uz cotidian. Aș vrea să adresez, cu această ocazie, mulțumiri echipelor și furnizorilor care au contribuit la realizarea acestui proiect și să salut, în mod particular, întregul suport oferit de către partenerul nostru Dedeman”, a declarat Ioana Toșa, director regional Auchan România.

Auchan Turda se aliniază acțiunilor de sustenabilitate derulate de către companie, noul magazin devenind și punct de colectare a uleiului uzat. Astfel, clienții pot contribui la eforturile de protejare a mediului înconjurător prin colectarea uleiului alimentar folosit și predarea acestuia în magazinele Auchan, pentru a fi, ulterior, valorificat în industria de biocombustibil. În funcție de cantitatea de ulei predată, clienții pot primi la schimb apă sau detergent de vase. De asemenea, în incinta magazinului sunt amplasate și containere speciale unde clienții sunt încurajați să recicleze becuri, baterii, carton, hârtie și plastic. 

Prin deschiderea Auchan Turda, rețeaua magazinelor sub marca Auchan ajunge la 38 de puncte de vânzare, din care 33 hipermarketuri și cinci supermarketuri. Aceasta este completată de cele 26 de magazine de proximitate MyAuchan, din care 17 în stațiile Petrom, prin intermediul parteneriatului cu OMV Petrom, și nouă stand alone.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania