fbpx
18.7 C
Cluj-Napoca
AcasăJUSTIȚIEFlash-mob inedit la DIICOT

Flash-mob inedit la DIICOT

Publicat în

spot_img
spot_img

Mai mulți reprezentanți ai grupurilor civice au fost astăzi în fața DIICOT, organizând un flash-mob, cu scopul de “a mulțumi” instituției pentru clasarea dosarului 10 august. Toți cei nouă participanți au purtat pe chip măști cu reprezentanți ai Jandarmeriei, pe care îi consideră responsabili pentru abuzurile din seara aceea și au compus, din litere, mesajul: “MULȚUMIM!”. După ce măștile au căzut, protestatarii au cerut demisia lui Predoiu și Hosu, scrie PressHUB – rețeaua mass-media din care face parte și publicația noastră.

„Toți cei nouă participanți au purtat pe chip măști cu reprezentanți ai Jandarmeriei, pe care îi consideră responsabili pentru abuzurile din seara aceea și au compus, din litere, mesajul: “MULȚUMIM!”…

Foto: INQUAM PHOTOS/ George Călin

… Chipurile celor șase vinovați de la 10 august au fost purtate, ca măști, de către protestatari, ei mulțumind DIICOT-ului pentru atitudinea incalificabilă pe care a avut-o această instituție în legătură cu dosarul 10 august”, se mai arată în articolul citat.

Mai multe foto și video, precum și textul integral îl puteți citi aici.

Adrian Meitner

Articole recente

Goluri multe și două intervenții VAR în meciul dintre U Cluj și FC Hermannstadt

În fața a aproximativ 5 mii de spectatori, U Cluj a învins cu 3-1...

24 iunie – Ziua Universală a Iei

Un promotor consecvent al costumului popular a fost Casa Regală a României.

Poliţiştii atrag atenţia asupra unei noi metode de înşelăciune, denumită „Coletul”

Oamenii primesc prin curier cotele nesolicitate, pentru care li se cer câteva sute de lei, obiectele din pachet valorând mult mai puţin

Cod galben de viituri pe râuri din 24 de judeţe, până luni

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, duminică, o atenţionare Cod galben de inundaţii şi viituri pe râuri din 24 de judeţe, valabilă în următoarele 22 de ore.

Mai multe articole de același fel