Sibiu Racing Team, organizatorul Raliului Sibiului 2020, organizează luni, 27 iulie, un eveniment inedit, Raliul Liniei Întâi, în avanpremiera etapei naționale.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Organizatorii vor să răsplătească eforturile celor care se află în prima linie a luptei cu pandemia de coronavirus – medici, pompieri, polițiști, jandarmi, autorități locale, chiar și jurnaliști – oferindu-le o experiență inedită, aceea de copilot de raliu.

”În toate aceste ultime luni, viața noastră, a tuturor, s-a schimbat. Majoritatea am fost nevoiți să stăm acasă- am fost privilegiați. Am petrecut timp în familie, am avut grijă de cei dragi și ne-am îngrijit ca lucrurile să nu degenereze. Am avut ”îngeri” care nu s-au putut bucura de acest privilegiu. Au fost și sunt încă, în prima linie, în această luptă. Ei nu pot sta acasă, lucrează până la epuizare, punându-și viața în pericol, pentru noi, toți. Medici, asistenți, ambulanțieri, pompieri, polițiști, jandarmi, autorități locale direct implicate în lupta cu inamicul invizibil al zilelor noastre, jurnaliști- pentru noi sunt supraeroi. Vrem să încercăm astfel, să ne exprimăm recunoștința și aprecierea pentru toate eforturile pe care le depun zi de zi și, în măsuri de maximă siguranță, încercăm să le oferim o experiență inedită, aceea de copilot, în cadrul Raliului Liniei Întâi”, a declarat Horațiu Baltador, președintele Sibiu Racing Team, organizator al Raliului Sibiului 2020 – etapa a II-a din Campionatul Național de Raliuri Betano.

Raliul Liniei Întâi va avea loc luni, la Terenul Auto Ștrand (în spatele bazei Pompierul), între orele 9:00 și 16:00.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania