fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăEVENIMENTRaliul Liniei Întâi. Cei care luptă împotriva pandemiei de COVID-19, invitați să...

Raliul Liniei Întâi. Cei care luptă împotriva pandemiei de COVID-19, invitați să trăiască experiența unui copilot de raliu, în avanpremieră la Raliul Sibiului

Publicat în

spot_img
spot_img

Sibiu Racing Team, organizatorul Raliului Sibiului 2020, organizează luni, 27 iulie, un eveniment inedit, Raliul Liniei Întâi, în avanpremiera etapei naționale.

Organizatorii vor să răsplătească eforturile celor care se află în prima linie a luptei cu pandemia de coronavirus – medici, pompieri, polițiști, jandarmi, autorități locale, chiar și jurnaliști – oferindu-le o experiență inedită, aceea de copilot de raliu.

”În toate aceste ultime luni, viața noastră, a tuturor, s-a schimbat. Majoritatea am fost nevoiți să stăm acasă- am fost privilegiați. Am petrecut timp în familie, am avut grijă de cei dragi și ne-am îngrijit ca lucrurile să nu degenereze. Am avut ”îngeri” care nu s-au putut bucura de acest privilegiu. Au fost și sunt încă, în prima linie, în această luptă. Ei nu pot sta acasă, lucrează până la epuizare, punându-și viața în pericol, pentru noi, toți. Medici, asistenți, ambulanțieri, pompieri, polițiști, jandarmi, autorități locale direct implicate în lupta cu inamicul invizibil al zilelor noastre, jurnaliști- pentru noi sunt supraeroi. Vrem să încercăm astfel, să ne exprimăm recunoștința și aprecierea pentru toate eforturile pe care le depun zi de zi și, în măsuri de maximă siguranță, încercăm să le oferim o experiență inedită, aceea de copilot, în cadrul Raliului Liniei Întâi”, a declarat Horațiu Baltador, președintele Sibiu Racing Team, organizator al Raliului Sibiului 2020 – etapa a II-a din Campionatul Național de Raliuri Betano.

Raliul Liniei Întâi va avea loc luni, la Terenul Auto Ștrand (în spatele bazei Pompierul), între orele 9:00 și 16:00.

Articole recente

Adolescenta care a înjunghiat un pedagog la un liceu din Oradea a fost reţinută pentru tentativă de omor

Conform anchetatorilor, fata a avut ascuns în mânecă un cuţit cu lama de 21 de cm. Leziunile suferite de bărbat necesită 40-45 de zile de îngrijiri medicale.

O gospodărie tipică săsească din Viscri va fi restaurată cu ajutorul fundației Regelui Charles

Valoarea contractului de finantare este de 207.510 lei, iar fundația Mihai Eminescu Trust are o contribuție proprie de 29.401 lei.

Renumita Filarmonică de Copii din Vlăhița concertează la Biserica Romano-Catolică „Krisztus Király” din Sfântu Gheorghe

În spectacolul intitulat „Îngerii cântă”, cei 140 de membri ai Filarmonicii de Copii vor interpreta lucrări corale bisericești pentru Advent și cântece populare maghiare de Crăciun, precum și adaptări ale cântecelor populare de Crăciun din alte culturi.

O nouă recunoaștere internațională pentru Universitatea Politehnica Timișoara

Universitatea Politehnica Timișoara primește o nouă recunoaștere internațională prin realegerea profesorului Erwin-Christian Lovasz în funcția de Secretar General al Federaţiei Internaţionale de Promovare a Ştiinţei Mecanismelor şi a Maşinilor (IFToMM), la cel de-al XVI-lea Congres Internaţional de Ştiinţa Mecanismelor şi a Maşinilor, la Tokyo, Japonia.

Mai multe articole de același fel

Sezonul de schi la Păltiniș Arena se deschide pe 30 noiembrie

30 noiembrie va fi prima zi în care complexul Păltiniș Arena își va deschide porțile în acest an, la timp pentru ca toată lumea să poată profita de minivacanța prilejuită de Ziua Națională a României.

“Povestea soldatului”, pe muzica lui Igor Stravinski, la Sibiu

Inspirat de compoziția omonimă a lui Igor Stravinski, scrisă în timpul Primului Război Mondial, “Povestea soldatului” face apel la una dintre cele mai puternice dihotomii din istoria omenească, adică lupta între dorința de câștig material și faimă și trăirea unei vieți liniștite, în conformitate cu natura, ce poate aduce bucurii autentice.

De la frigul din clase la căldura muzicii: Elevii de la Liceul de Artă din Sibiu învață iarna într-un frig cumplit

Liceul de Artă din Sibiu are nevoie de ajutor. El funcționează într-o clădire monument istoric ce aparține Bisericii Evanghelice. Pentru că nu e clădirea școlii, investițiile sunt aproape inexistente, motiv pentru care cei care au de suferit sunt elevii.