15.8 C
Cluj-Napoca
AcasăSĂNĂTATESpitalul din Hațeg nu mai are locuri pentru pacienții COVID-19. Locuri puține...

Spitalul din Hațeg nu mai are locuri pentru pacienții COVID-19. Locuri puține la alte spitale din județ

Publicat în

spot_img
spot_img

Spitalul din oraşul Haţeg nu mai are locuri pentru internarea bolnavilor de COVID-19, iar alte unităţi medicale din judeţul Hunedoara au rămas cu puţine paturi pentru a-i prelua pe viitorii pacienţi, relevă datele centralizate joi de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara.

“La spitalul din Haţeg nu mai sunt locuri, iar la Hunedoara mai este un loc pe secţia de ATI şi unul la Boli Infecţioase. La spitalul din Orăştie, din cele opt locuri au fost ocupate şapte, iar la spitalul din Vulcan avem 12 locuri, dintre care 11 sunt deja ocupate”, a declarat joi purtătorul de cuvânt al DSP Hunedoara, Delia Băda.

Conform datelor DSP Hunedoara, în judeţ erau joi 161 de persoane infectate cu noul coronavirus, dintre care 63 sunt internate în spitale.

Pe ansamblu, de la debutul pandemiei, în judeţul Hunedoara au fost consemnate 831 de cazuri de COVID-19. În ultimele 24 de ore au fost confirmate pozitiv 33 de cazuri, arată datele Grupului de Comunicare Strategică. (AGERPRES)

(FOTO: Spitalul Orășenesc Hațeg)

Articole recente

Doi bistrițeni care dispăruseră de două zile, găsiți morți într-un autoturism căzut în râul Bistriţa Ardeleană

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud a transmis că victimele sunt doi bărbaţi, de 36, respectiv 37 de ani, care locuiau în Unirea.

Universitatea Babeş-Bolyai, planuri pentru noi dezvoltări în judeţul Sălaj

După discuţiile cu autorităţile locale, UBB se va implica mai mult în judeţul Sălaj - dincolo de prezenţele deja vizibile în Zălău şi Jibou -, după un plan ce va fi stabilit împreună cu autorităţile locale în luna viitoare.

Plângere penală împotriva antrenorilor lotului național de gimnastică de la Deva

Amalia Puflea, o gimnastă de 15 ani din Bârlad, a amenințat cu sinuciderea în cantonamentul din Deva, fiind terorizată de comportamentul antrenorilor Lucian Sandu și Gina Gogean.

Ministrul Muncii: Nu se poate trăi cu salariul minim în România 

Ministrul a precizat că au pornit discuţiile în Comisia de Dialog Social de la Ministerul Muncii, propunerea PSD pentru salariul minim fiind de 3.000 de lei.

Mai multe articole de același fel