fbpx
18.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSĂNĂTATEPeste 20 de angajați din sistemul de sănătate din județul Sibiu, infectați...

Peste 20 de angajați din sistemul de sănătate din județul Sibiu, infectați cu COVID-19

Publicat în

spot_img
spot_img

22 de angajaţi din sistemul de sănătate din judeţul Sibiu sunt diagnosticați cu COVID-19, cei mai mulţi fiind angajați la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă.

„Conform ultimelor date oferite de Direcţia de Sănătate Publică Sibiu, în prezent, un număr de 22 persoane sunt confirmate pozitiv în urma testării SARS-CoV-2, din rândul personalului din sistemul de sănătate. (…) Cele 22 persoane care sunt confirmate pozitiv, provin din următoarele unităţi medico-sanitare: 10 din cadrul SCJU Sibiu (6 persoane fiind personal din cadrul laboratorului), una din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu, cinci din cadrul Spitalului Municipal Mediaş, două din din cadrul Spitalului Militar Sibiu, una din cadrul Asociaţiei Medical Care, una din cadrul Polisano şi două din cadrul SAJ Mediaş”, a anunțat Prefectura Sibiu.

De la începutul pandemiei, în judeţul Sibiu au fost confirmate pozitiv în urma testării pentru COVID-19 133 de persoane din sistemul de sănătate, iar dintre acestea, 111 au fost declarate vindecate şi externate.

În ultimele 24 de ore, în judeţul Sibiu s-a înregistrat 31 de cazuri noi de persoane infectate cu COVID-19.

Ioana Pop

Articole recente

Goluri multe și două intervenții VAR în meciul dintre U Cluj și FC Hermannstadt

În fața a aproximativ 5 mii de spectatori, U Cluj a învins cu 3-1...

24 iunie – Ziua Universală a Iei

Un promotor consecvent al costumului popular a fost Casa Regală a României.

Poliţiştii atrag atenţia asupra unei noi metode de înşelăciune, denumită „Coletul”

Oamenii primesc prin curier cotele nesolicitate, pentru care li se cer câteva sute de lei, obiectele din pachet valorând mult mai puţin

Cod galben de viituri pe râuri din 24 de judeţe, până luni

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, duminică, o atenţionare Cod galben de inundaţii şi viituri pe râuri din 24 de judeţe, valabilă în următoarele 22 de ore.

Mai multe articole de același fel