22 de angajaţi din sistemul de sănătate din judeţul Sibiu sunt diagnosticați cu COVID-19, cei mai mulţi fiind angajați la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

“Conform ultimelor date oferite de Direcţia de Sănătate Publică Sibiu, în prezent, un număr de 22 persoane sunt confirmate pozitiv în urma testării SARS-CoV-2, din rândul personalului din sistemul de sănătate. (…) Cele 22 persoane care sunt confirmate pozitiv, provin din următoarele unităţi medico-sanitare: 10 din cadrul SCJU Sibiu (6 persoane fiind personal din cadrul laboratorului), una din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu, cinci din cadrul Spitalului Municipal Mediaş, două din din cadrul Spitalului Militar Sibiu, una din cadrul Asociaţiei Medical Care, una din cadrul Polisano şi două din cadrul SAJ Mediaş”, a anunțat Prefectura Sibiu.

De la începutul pandemiei, în judeţul Sibiu au fost confirmate pozitiv în urma testării pentru COVID-19 133 de persoane din sistemul de sănătate, iar dintre acestea, 111 au fost declarate vindecate şi externate.

În ultimele 24 de ore, în judeţul Sibiu s-a înregistrat 31 de cazuri noi de persoane infectate cu COVID-19.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania