Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu, a convocat vineri Comitetul Local pentru Situații de Urgență pentru a stabili măsurile care se impun pentru a stopa creșterea alarmantă a numărului de cazuri de infectare cu coronavirus în municipiu.

Potrivit municipalității, deoarece numărul de cazuri din Hunedoara se află în creștere, li s-a solicitat reprezentanților Spitalului, Poliției, Jandarmeriei, ai firmei de transport în comun și companiilor de utilități să pună în aplicare regulile privind obligativitatea purtării măștii în toate spațiile închise.

„Ne repliem, este absolut necesar să respectăm regulile, pentru că nu ne dorim să fie instituită carantina în orașul nostru. În cazul în care numărul de cazuri de COVID-19 continuă să crească, vom fi nevoiți să închidem și ștrandul Corvina. Îi rog pe cetățenii municipiului Hunedoara și pe cei care ne vizitează orașul să respecte regulile, să poarte mască în toate spațiile închise, inclusiv în microbuze și autobuze, să nu se îghesuie în magazine, să păstreze distanța – pentru binele lor și al fiecăruia dintre noi”, a declarat primarul Dan Bobouțanu.

(SURSA FOTO: Primăria Hunedoara)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania