fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIEPrimarul Hunedoarei: Dacă numărul de cazuri de COVID-19 continuă să crească, vom...

Primarul Hunedoarei: Dacă numărul de cazuri de COVID-19 continuă să crească, vom fi nevoiți să închidem ștrandul Corvina

Publicat în

spot_img
spot_img

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu, a convocat vineri Comitetul Local pentru Situații de Urgență pentru a stabili măsurile care se impun pentru a stopa creșterea alarmantă a numărului de cazuri de infectare cu coronavirus în municipiu.

Potrivit municipalității, deoarece numărul de cazuri din Hunedoara se află în creștere, li s-a solicitat reprezentanților Spitalului, Poliției, Jandarmeriei, ai firmei de transport în comun și companiilor de utilități să pună în aplicare regulile privind obligativitatea purtării măștii în toate spațiile închise.

„Ne repliem, este absolut necesar să respectăm regulile, pentru că nu ne dorim să fie instituită carantina în orașul nostru. În cazul în care numărul de cazuri de COVID-19 continuă să crească, vom fi nevoiți să închidem și ștrandul Corvina. Îi rog pe cetățenii municipiului Hunedoara și pe cei care ne vizitează orașul să respecte regulile, să poarte mască în toate spațiile închise, inclusiv în microbuze și autobuze, să nu se îghesuie în magazine, să păstreze distanța – pentru binele lor și al fiecăruia dintre noi”, a declarat primarul Dan Bobouțanu.

(SURSA FOTO: Primăria Hunedoara)

Articole recente

Centrul de Inovare și Transfer Tehnologic Politehnica 2020: De la realizări la perspective pentru viitor

În prezentarea sa detaliată, conf.univ.dr.ing. Vlad Mihăescu a vorbit despre misiunea CITT, subliniind eforturile constante depuse pentru a încuraja o colaborare eficientă între cercetători și industrie.

Dosar penal, după ce o fetiță de 4 ani aflată în îngrijirea unui asistent maternal a murit

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, copilul a murit din cauza căzăturii, însă avea trupul plin de vânătăi, astfel că asistenţii maternali care o luaseră în plasament sunt cercetaţi pentru ucidere din culpă şi rele tratamente aplicate minorului.

Preşedintele CJ Braşov, despre aeroport: Este deranjant când ţi se spune că ai program de aprozar

Preşedintele CJ Braşov, Şerban Todorică-Constantin, a făcut vineri, într-o conferinţă de presă, un istoric al Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav. 

Semnătură electronică calificată sau…simplificată? Ce alegem şi de ce?

În goana după digitalizare (atât de necesară, de altfel) avem un lucru extrem de important de înţeles şi reţinut – nu toate semnăturile electronice sunt la fel! Un articol susținut de CertSIGN

Mai multe articole de același fel

Primăria Miercurea-Ciuc și-a digitalizat arhiva de documente; aproape un milion de pagini pot fi consultate electronic

Hotărârile Consiliului Local, dispoziții ale primarului, autorizații de construire, certificate de urbanism, documente de finanțe publice și contabile, documente de proiectele derulate  și de investițiile realizate din 2013 până în 2022 sunt doare câteva dintre tipurile de documente digitalizate

Mențiune pentru o elevă de la Liceul de Arte „Sigismund Toduță” din Deva la cea de-a XIV-a ediție a festivalului-concurs interjudețean „Cântec, joc și...

Concursul, care își propune promovarea și conservarea folclorului românesc și răspândirea lui în rândul tinerilor elevi din învăţământul preuniversitar  s-a desfășurat pe trei secțiuni: Solişti vocali și soliști instrumentişti, Ansambluri de dansuri populare și Ansambluri de dansuri populare.