fbpx
18.7 C
Cluj-Napoca
AcasăCORONAVIRUS13 cadre medicale de la Spitalul din Toplița, infectate cu COVID-19

13 cadre medicale de la Spitalul din Toplița, infectate cu COVID-19

Publicat în

spot_img
spot_img

17 noi cazuri de infectare cu COVID-19 au fost depistate la Spitalul Municipal din Topliţa, 13 dintre cazuri fiind cadre medicale.

„În ultimele două zile, în urma testării RT-PCR realizate la nivelul unităţii au fost identificate 17 cazuri noi de infecţie cu SARS-CoV-2, dintre care 13 salariaţi, doi pacienţi internaţi la secţia chirurgie generală şi doi pacienţi prezentaţi la camera de gardă (din comunitate). Menţionăm că trei dintre pacienţii depistaţi pozitiv vor fi transferaţi la Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc şi un pacient va fi transferat la Spitalul Municipal Gheorgheni”, au anunțat reprezentanţii spitalului din Harghita.

Ancheta  epidemiologică este în curs de desfășurare și a fost suspendată activitatea pentru specialitățile chirurgie generală, obstetrică-ginecologie, ATI, și în ambulatoriile de medicină internă și chirurgie generală. 

Ioana Pop

Articole recente

24 iunie – Ziua Universală a Iei

Un promotor consecvent al costumului popular a fost Casa Regală a României.

Poliţiştii atrag atenţia asupra unei noi metode de înşelăciune, denumită „Coletul”

Oamenii primesc prin curier cotele nesolicitate, pentru care li se cer câteva sute de lei, obiectele din pachet valorând mult mai puţin

Cod galben de viituri pe râuri din 24 de judeţe, până luni

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, duminică, o atenţionare Cod galben de inundaţii şi viituri pe râuri din 24 de judeţe, valabilă în următoarele 22 de ore.

ANM: Atenţionare meteo Cod galben de instabilitate atmosferică ce vizează 20 de judeţe

Vor fi averse torenţiale, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină, descărcări electrice şi, pe arii restrânse, vijelii.

Mai multe articole de același fel