Prim-vicepreședintele PNL Hunedoara și candidat al alianței PNL-USR pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara, Adrian David, a declarat astăzi la emisiunea ”Transilvania Vorbește” difuzată de STTV (Știrile Transilvaniei TV ) că după alianța cu USR, Partidul Național Liberal a finalizat negocierile în vederea unei alianțe electorale în județ și cu UDMR și PNȚ-CD.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Adrian David, candidatul PNL-USR la funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara, a spus astăzi la emisiunea ”Transilvania Vorbește” de la STTV că joi, 30 iulie, va fi anunțată alianța cu UDMR și cea cu PNȚ-CD la nivelul județului Hunedoara. Cele două partide vor susține candidatul PNL pentru funcția de președinte al C.J. Hunedoara.

”Ne vom prezenta în fața electoratului hunedorean cu un singur candidat pentru funcția de președinte și cu o singură listă pentru Consiliul Județean Hunedoara. Vă dezvălui acum, în premieră, este vorba despre UDMR și PNȚ-CD. Sunt două partide cu care am finalizat negocierile, iar joi – în cadrul unei conferințe de presă la care vă invităm – vă vom informa despre toți termenii alianței.”

Adrian David a spus că discuțiile referitoare la alianțele electorale nu au în centru vreo împărțire de funcții politice.

”Ar fi necinstit față de alegători, față de hunedorenii care se vor prezenta la vot să vadă că ne interesează chestuini legate de funcții și demnități, înainte de orice altceva. În schimb am notat foarte multe principii de bună funcționare și deziderate de la care nu ne vom îndepărta. Cu singuranță vom respecta modul de lucru al USR și nu vom susține niciun penal în funcții publice și, de asemenea, vom respecta statutul PNL care promovează oameni specializați la locul potrivit. ”

Prim-vicepreședintele PNL Hunedoara a mai spus că, la nivelul județului, UDMR s-a dovedit de-a lungul timpului un partener de încredere, un partener serios al foarte multor administrații liberale.

”La nivel local există nevoia de schimbare, de încredere reciprocă în parteneri serioși și de a ne asuma proiecte serioase și îndrăznețe pe termen mediu și lung pentru județul nostru. Toți cei care își doresc să participe la asemenea proiecte și vor să se înhame la o muncă asiduă, sunt bineveniți lângă noi.” a mai spus Adrian David.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania