fbpx
18.7 C
Cluj-Napoca
AcasăPOLITICĂEXCLUSIV | Alianță PNL-USR-UDMR-PNȚ(CD) pentru alegerile locale din județul Hunedoara

EXCLUSIV | Alianță PNL-USR-UDMR-PNȚ(CD) pentru alegerile locale din județul Hunedoara

Publicat în

spot_img
spot_img

Prim-vicepreședintele PNL Hunedoara și candidat al alianței PNL-USR pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara, Adrian David, a declarat astăzi la emisiunea ”Transilvania Vorbește” difuzată de STTV (Știrile Transilvaniei TV ) că după alianța cu USR, Partidul Național Liberal a finalizat negocierile în vederea unei alianțe electorale în județ și cu UDMR și PNȚ-CD.

Adrian David, candidatul PNL-USR la funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara, a spus astăzi la emisiunea ”Transilvania Vorbește” de la STTV că joi, 30 iulie, va fi anunțată alianța cu UDMR și cea cu PNȚ-CD la nivelul județului Hunedoara. Cele două partide vor susține candidatul PNL pentru funcția de președinte al C.J. Hunedoara.

”Ne vom prezenta în fața electoratului hunedorean cu un singur candidat pentru funcția de președinte și cu o singură listă pentru Consiliul Județean Hunedoara. Vă dezvălui acum, în premieră, este vorba despre UDMR și PNȚ-CD. Sunt două partide cu care am finalizat negocierile, iar joi – în cadrul unei conferințe de presă la care vă invităm – vă vom informa despre toți termenii alianței.”

Adrian David a spus că discuțiile referitoare la alianțele electorale nu au în centru vreo împărțire de funcții politice.

”Ar fi necinstit față de alegători, față de hunedorenii care se vor prezenta la vot să vadă că ne interesează chestuini legate de funcții și demnități, înainte de orice altceva. În schimb am notat foarte multe principii de bună funcționare și deziderate de la care nu ne vom îndepărta. Cu singuranță vom respecta modul de lucru al USR și nu vom susține niciun penal în funcții publice și, de asemenea, vom respecta statutul PNL care promovează oameni specializați la locul potrivit. ”

Prim-vicepreședintele PNL Hunedoara a mai spus că, la nivelul județului, UDMR s-a dovedit de-a lungul timpului un partener de încredere, un partener serios al foarte multor administrații liberale.

”La nivel local există nevoia de schimbare, de încredere reciprocă în parteneri serioși și de a ne asuma proiecte serioase și îndrăznețe pe termen mediu și lung pentru județul nostru. Toți cei care își doresc să participe la asemenea proiecte și vor să se înhame la o muncă asiduă, sunt bineveniți lângă noi.” a mai spus Adrian David.

Adrian Meitner

Articole recente

24 iunie – Ziua Universală a Iei

Un promotor consecvent al costumului popular a fost Casa Regală a României.

Poliţiştii atrag atenţia asupra unei noi metode de înşelăciune, denumită „Coletul”

Oamenii primesc prin curier cotele nesolicitate, pentru care li se cer câteva sute de lei, obiectele din pachet valorând mult mai puţin

Cod galben de viituri pe râuri din 24 de judeţe, până luni

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, duminică, o atenţionare Cod galben de inundaţii şi viituri pe râuri din 24 de judeţe, valabilă în următoarele 22 de ore.

ANM: Atenţionare meteo Cod galben de instabilitate atmosferică ce vizează 20 de judeţe

Vor fi averse torenţiale, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină, descărcări electrice şi, pe arii restrânse, vijelii.

Mai multe articole de același fel

Noi alegeri în două comune din judeţele Mureş şi Alba

Un nou tur de scrutin pentru funcţia de primar are loc duminică pentru candidaţii aflaţi în situaţie de balotaj din comunele Cheţani, judeţul Mureş, şi Poşaga, judeţul Alba.

Urs brun filmat la bălăceală în Parcul Naţional Retezat

Un urs brun a fost surprins la o scăldătoare de o cameră de supraveghere amplasată de rangeri în Parcul Naţional Retezat, specialiştii afirmând că prezenţa animalului sălbatic de mari dimensiuni în zonă este dovada că habitatele acestuia sunt într-o stare bună de conservare,