Comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara
CUI 21200012

Parkingul Mogoșoaia din Cartierul Mănăștur, primul parking subteran, cu terasă verde, spațiu de joacă și teren de sport, va fi finalizat în luna august.

Termenul contractual este 15 august, după care se va intra în faza de recepție, iar cetățenii din Mănăștur vor putea să folosească parkingul din această toamnă, a anunțat luni primarul Emil Boc, după ce a verificat stadiul lucrărilor la acest obiectiv.

Parkingul Mogoșoaia are 292 de locuri de parcare, inclusiv locuri de parcare pentru persoane cu dizabilități, 80 de locuri pentru biciclete, 23 de locuri pentru motociclete, 9 locuri de parcare pentru mașini electrice. Au au fost prevăzute cinci stații de încărcare (două stații de încărcare rapidă, trei stații cu încărcare lentă).

Pe acoperișul terasă au fost prevăzute teren de baschet, loc de joacă dotat cu tobogane, leagăne pentru copii și un ansamblu de joacă.

Regimul de înalțime este 2S+P, parțial 2S+P+E, suprafața terenului este de 3.910 metri pătrați, iar cea construită, 3.046 metri pătrați.

(SURSA FOTO: Facebook / Emil Boc)

Comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara
CUI 21200012
Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.