Parkingul Mogoșoaia din Cartierul Mănăștur, primul parking subteran, cu terasă verde, spațiu de joacă și teren de sport, va fi finalizat în luna august.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Termenul contractual este 15 august, după care se va intra în faza de recepție, iar cetățenii din Mănăștur vor putea să folosească parkingul din această toamnă, a anunțat luni primarul Emil Boc, după ce a verificat stadiul lucrărilor la acest obiectiv.

Parkingul Mogoșoaia are 292 de locuri de parcare, inclusiv locuri de parcare pentru persoane cu dizabilități, 80 de locuri pentru biciclete, 23 de locuri pentru motociclete, 9 locuri de parcare pentru mașini electrice. Au au fost prevăzute cinci stații de încărcare (două stații de încărcare rapidă, trei stații cu încărcare lentă).

Pe acoperișul terasă au fost prevăzute teren de baschet, loc de joacă dotat cu tobogane, leagăne pentru copii și un ansamblu de joacă.

Regimul de înalțime este 2S+P, parțial 2S+P+E, suprafața terenului este de 3.910 metri pătrați, iar cea construită, 3.046 metri pătrați.

(SURSA FOTO: Facebook / Emil Boc)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania