Organizațiile județene PNL și USR din Hunedoara vor face echipă pentru alegerile locale din 27 septembrie. Protocolul de susținere între cele două partide a fost prezentat duminică, într-o conferință de presă susținută în Parcul Cetății din Deva de liderii celor două partide.

Cele două partide vor merge pe liste separate la alegerile locale, dar USR îl va susține la șefia Consiliului Județean (CJ) Hunedoara pe candidatul PNL Adrian Nicolae David și vor renunța la un candidat propriu.

PNL renunță la candidatura lui Petre Lucian Gherman pentru funcția de primar al municipiului Hunedoara și va susține candidatura Cameliei Danda – Zăvoian (USR).

Și la Brad, liberalii vor susține candidatura lui Raul Florin Matei (USR) pentru funcția de primar al municipiului.

”Am pornit pe un drum nu doar ca să câștigăm alegerile, ci ca să ducem o politică profesionistă și performantă pentru următorii patru ani. Sunt câteva puncte comune pe care le vom promova, sunt câteva localități în care colegii noștri se vor susține reciproc, urmează ca în săptămâna viitoare să ieșim public cu toate aceste detalii. (…) Anul acesta, cu siguranță, lucrurile se vor schimba, iar județul Hunedoara, dintr-un județ roșu, va deveni o fortăreață liberală și useristă”, a declarat Adrian Nicolae David, prim-vicepreședinte PNL Hunedoara și candidat la funcția de președinte al CJ Hunedoara.

”S-a ajuns la această colaborare datorită ideilor și proiectelor pe care ne dorim să le implementăm și, așa cum am mai spus, este vital să avem candidat unic pentru a putea câștiga. Noi nu pornim niciodată de la ideea că nu reușim, ci că trebuie să reușim pentru că ne dorim să facem aceste lucruri pentru noi și pentru copiii noștri și pentru comunitățile noastre”, a declarat președintele USR Hunedoara, Pollyanna Hangan.

(FOTO: Facebook / Adrian Nicolae David)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania