Mircea Baniciu

Semenic Folk Fest va avea loc anul acesta în perioada 1 și 2 august . Artiști de prima mărime ai scenei folk din România, care nu au lipsit de pe scena Semenic Folk Fest aproape în niciun an, vor fi și de acestă dată în Ranch-ul Musical de la Gărâna,  dar publicul va avea ocazia să asculte și câteva voci mai noi ale genului folk.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Mircea Baniciu, Maria Gheorghiu & Radu  Grațianu, Tatiana & Marius Ojog , Marius Matache & Berti Barbera, Mircea Vintilă, Magda Pușcaș & Rareș Suciu , Marius Bațu, Elven Birds sunt cei care aduc în acest an muzica folk în Poiana Lupului.

Semenic Folk Fest 2020 este  un festival organizat de Lupo Touring și La Scenă.

Măsuri în contextul pandemiei luate de organizatori

1. Pe scena de la Gărâna vor concerta formule de maxim două persoane.

2. Biletele vor avea niște termene la care se poate pătrunde în incinta de festival, pentru a se evita înghesuiala.

3. Conform reglementărilor în vigoare numărul persoanelor din incinta de festival este de 500 persoane (cu tot cu organizatori, artiști, tehnicieni și cei ce se ocupa de buna funcționare a resortului de festival), astfel încât se vor pune la vânzare doar 430 abonamente.

4. Cei interesați să participe la festival trebuie să aibă în vedere faptul că și copiii vor avea nevoie de bilet.

5. Purtarea măștii este obligatorie.

6. Este obligatoriu să urmați istrucțiunile organizatorilor în ceea ce privește locurile unde vă puteți așeza.

7. Un grup nu poate depăși 10 persoane.

Fiecare spectator trebuie să ia la cunoștință aceste reguli și să le respecte. Organizatorii nu răspund pentru eventualele încălcări ale acestora.

Prin cumpararea unui bilet de pe site-ul Bilete.ro, participantul se obligă să respecte Regulile de participare și acces la spectacol, precum și Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să cumpere bilet, indiferent de vârstă.

Participanții sunt rugați să respectați orele de acces în incinta festivalului, inscripționate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe căile de acces sau deranjarea celorlalți spectatori după începerea spectacolului.

Ultima zi în care pot fi comandate biletele este 27 iulie.

(FOTO CREDIT: SEMENIC FEST)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania