Cinci milioane de lei, alocați de administrația județeană din Maramureș pentru continuarea investițiilor în infrastructura rutieră

Data:

Consiliul Județean Maramureș alocă resurse financiare și pentru repararea drumurilor care nu sunt parte a marilor proiecte derulate pe rețeaua județeană.

Potrivit administrației județene, aproximativ 200 de kilometri de drum județean se află în prezent în șantier în întreg județul, derulându-se lucrări pe Drumul Nordului, drumurile de pe Valea Izei, Valea Ruscovei și Țara Lăpușului.

Pe lângă acestea, în urma rectificării bugetului județului Maramureș din luna iulie, Consiliul Județean Maramureș a suplimentat cu cinci milioane de lei bugetul societății comerciale Drumuri-Poduri Maramureș SA, pentru a continua investițiile în întreținerea și repararea drumurilor județene.

„Am promis că vom oferi maramureșenilor condiții de trafic cât mai bune, iar acest lucru nu este posibil decât printr-o infuzie de capital din partea Consiliului Județean Maramureș, astfel încat societatea Drumuri-Poduri Maramureș să poată interveni acolo unde este nevoie. Am militat pentru menținerea bugetului S.C. „Drumuri – Poduri Maramureș” S.A. la un nivel cât mai ridicat pentru că susțin dreptul maramureșenilor de a circula pe rețeaua de drumuri județene, în condiții optime.”, a declarat președintele CJ Maramureș, Gabriel Zetea.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related