fbpx
18.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI HUNEDOARAExpoziție de grafică în Cetatea Deva

Expoziție de grafică în Cetatea Deva

Publicat în

spot_img
spot_img

Cetatea Deva va găzdui începând de miercuri, ora 13:00, o expoziție de artă grafică, intitulată  ,,Art Corner by Miruna”. Lucrările aparțin Mirunei Armioni, proaspăt absolventă a Facultății de Inginerie Hunedoara.

Expoziția este un ansamblu de  portrete ale unor persoane pe care artista le admiră, ale unor artiști, prieteni sau simple detalii ale chipului uman. Desenele  imortalizează expresivitatea fețelor redate, păstrând detaliile cât mai aproape de imaginea de referință.

,,Pasiunea pentru desen și arta grafică o am încă din copilărie. Nu am urmat cursuri de desen, este o activitate autodidactică. Folosesc grafit și cărbune pe hârtie albă. Desenele mele exprimă în general o stare, iar liniile creionului descriu persoana mai bine decât o fac cuvintele”, spune artista Miruna Armioni.

Miruna Armioni nu este la prima expoziție. Ea a mai participat la diferite evenimente  – „Facultatea Altfel”, Noaptea Cercetătorilor Europeni, Invenții, inventatori, pasiuni la Cetatea Devei”.

Lucrările artistei vor fi expuse  în incinta Bastionului de Sud-Est din Cetatea Devei, până în 1 septembrie 2020, unde pot fi admirate atât de turiști cât și de deveni.

Intrarea la expoziție este liberă.

Expoziția de artă grafică este realizată în parteneriat cu Primăria Deva și Serviciul Public de Întreținere și Gospodărire Municipală Deva.

Ioana Pop

Articole recente

Goluri multe și două intervenții VAR în meciul dintre U Cluj și FC Hermannstadt

În fața a aproximativ 5 mii de spectatori, U Cluj a învins cu 3-1...

24 iunie – Ziua Universală a Iei

Un promotor consecvent al costumului popular a fost Casa Regală a României.

Poliţiştii atrag atenţia asupra unei noi metode de înşelăciune, denumită „Coletul”

Oamenii primesc prin curier cotele nesolicitate, pentru care li se cer câteva sute de lei, obiectele din pachet valorând mult mai puţin

Cod galben de viituri pe râuri din 24 de judeţe, până luni

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, duminică, o atenţionare Cod galben de inundaţii şi viituri pe râuri din 24 de judeţe, valabilă în următoarele 22 de ore.

Mai multe articole de același fel

Urs brun filmat la bălăceală în Parcul Naţional Retezat

Un urs brun a fost surprins la o scăldătoare de o cameră de supraveghere amplasată de rangeri în Parcul Naţional Retezat, specialiştii afirmând că prezenţa animalului sălbatic de mari dimensiuni în zonă este dovada că habitatele acestuia sunt într-o stare bună de conservare,