Un incendiu a izbucnit luni seara, în jurul orei 23.00, într-un apartament al unui bloc de pe strada Armatei din municipiul Târnăveni. 20 de locatari au fost evacuați pentru siguranța lor până la stingerea incendiului.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Pompierii mureșeni au intervenit cu cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare şi un echipaj SMURD.

“Ajunşi la locul intervenţiei, după executarea recunoaşterii, salvatorii au constatat că este vorba despre un incendiu produs în baia unui apartament de la etajul doi, dintr-un bloc cu patru etaje. Incendiul ardea mocnit, cu degajări mari de fum, motiv pentru care a fost necesară evacuarea întregii scări de bloc. Aproximativ 20 de persoane au fost nevoite să-şi părăsească locuinţa. S-a intervenit în cel mai scurt timp posibil pentru localizarea şi lichidarea incendiului concomitent cu ventilarea blocului. Din fericire nu au fost victime. După aproximativ 30 de minute, toţi locatarii au putut să se întoarcă la casele lor”, potrivit ISU Mureş.

Cel mai probabil, incendiul a fost produs de un aparat electric cu defecțiuni.

(FOTO: Exercițiu la Secția de Pompieri Târnăveni)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania