Deputatul Laurențiu Nistor, președintele PSD Hunedoara, și-a anunțat marți candidatura la funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara.

Nistor a declarat că decizia privind candidatura sa a fost votată în unanimitate de Biroul Executiv Județean al PSD Hunedoara.

„Vom veni cu un program de campanie electorală pentru interesul cetățenilor din județul Hunedoara, pentru județul Hunedoara. Vrem în continuare să avem un aport deosebit în Consiliul Județean Hunedoara, în dezvoltarea tuturor localităților, inclusiv localitățile mici să nu fie neglijate, așa cum am făcut și în 2016 – 2020, le-am ajutat și pe cele mici, dar și pe cele mari”, a declarat Laurențiu Nistor.

Liderul PSD a fost președinte al CJ Hunedoara după alegerile locale din 2016, când a fost ales prin votul consilierilor județeni. Nistor a renunțat la șefia județului pentru a candida la alegerile parlamentare și a fost ales deputat de Hunedoara.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.