Ambasadorul Marii Britanii în România, Andrew James Noble, a vizitat marți șantierul Aeroportului Internațional Brașov, evenimentul marcând prima vizită oficială efectuată de un reprezentant de vârf al diplomației internaționale la cel mai important obiectiv de investiții din județul Brașov.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Potrivit reprezentanților Consiliului Județean (CJ) Brașov, ambasadorul s-a declarat impresionat de evoluția lucrărilor la terminal și a fost interesat de stadiul lucrărilor și pentru celelalte obiective de infrastructură ale aeroportului. Ambasadorul britanic le-a comunicat reprezentanților administrației județene interesul manifestat de un număr important de companii britanice față de acest proiect și a prezentat modalitățile prin care Marea Britanie ar putea deveni un partener activ.

”A fost o onoare să primim vizita ambasadorului Marii Britanii în România, pe șantierul Aeroportului Internațional Brașov. Alături de specialiștii din cadrul instituției noastre și de reprezentanții constructorilor, am avut plăcerea de a-i prezenta domnului ambasador stadiul lucrărilor de execuție la terminalul de pasageri și la celelalte obiective de infrastructură aeroportuară, precum și termenele estimate pentru finalizarea acestora. Ne bucurăm că proiectul Aeroportului Internațional Brașov se regăsește pe agenda diplomaților străini; acest lucru va contribui la promovarea potențialului economic și investițional al județului Brașov către companiile internaționale și comunitățile de afaceri străine, precum și la intensificarea relațiilor economice bilaterale”, a declarat vicepreședintele CJ Brașov, Adrian Gabor.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania