Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca va găzdui pentru prima oară producțiile incluse în competiția oficială a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF), în perioada 31 iulie – 9 august.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Proiecţiile se vor difuza în fiecare seară, începând cu ora 21.30, în aer liber, pe platoul din faţa Aulei Magna „Mihai Şerban”. Programul complet poate fi consultat AICI.

Biletele se pot achiziţiona online pe tiff.eventbook.ro și prin TIFF Official App sau la punctul fizic de vânzare din Piaţa Unirii. Preţul unui bilet de intrare single (pentru o singură proiecţie, pentru o singură persoană) este de 20 lei, iar cel al unui bilet de intrare combo (valabil pentru 2 persoane) este de 35 lei.

„Suntem deosebit de onoraţi de faptul că am fost aleşi să găzduim proiecţii ale deja celebrului Festival Internaţional de Film Transilvania care, la această ediţie 2020, se va desfăşura într-o manieră inedită, doar în aer liber. Astfel, sperăm ca participanţii festivalului să se bucure de campusul nostru şi să continuăm parteneriatul cu TIFF şi în anii următori”, a declarat rectorul USAMV Cluj-Napoca, prof. dr. Cornel Cătoi.

Accesul în campus a publicului TIFF se va face fără autoturisme, atât pentru a asigura fluxul participanţilor, cât și pentru a nu fi afectată calitatea proiecțiilor de seară. La intrare se vor scana biletele, se va efectua un triaj observaţional şi se va lua temperatura fiecărei persoane. Astfel, cei care prezintă o temperatură mai mare de 37,3 grade Celsius sau prezintă simptome de infecţie respiratorie, precum şi persoanele care refuză termoscanarea nu vor avea acces în campus.

Pe tot parcursul evenimentului, purtarea măştii şi păstrarea distanţei sociale de 1,5 metri vor fi obligatorii, iar scaunele vor fi dezinfectate după fiecare proiecţie.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania