fbpx
23.7 C
Cluj-Napoca
AcasăEVENIMENTCampusul USAMV Cluj-Napoca va găzdui în premieră proiecțiile TIFF. Reguli pentru spectatori

Campusul USAMV Cluj-Napoca va găzdui în premieră proiecțiile TIFF. Reguli pentru spectatori

Publicat în

spot_img
spot_img

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca va găzdui pentru prima oară producțiile incluse în competiția oficială a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF), în perioada 31 iulie – 9 august.

Proiecţiile se vor difuza în fiecare seară, începând cu ora 21.30, în aer liber, pe platoul din faţa Aulei Magna „Mihai Şerban”. Programul complet poate fi consultat AICI.

Biletele se pot achiziţiona online pe tiff.eventbook.ro și prin TIFF Official App sau la punctul fizic de vânzare din Piaţa Unirii. Preţul unui bilet de intrare single (pentru o singură proiecţie, pentru o singură persoană) este de 20 lei, iar cel al unui bilet de intrare combo (valabil pentru 2 persoane) este de 35 lei.

„Suntem deosebit de onoraţi de faptul că am fost aleşi să găzduim proiecţii ale deja celebrului Festival Internaţional de Film Transilvania care, la această ediţie 2020, se va desfăşura într-o manieră inedită, doar în aer liber. Astfel, sperăm ca participanţii festivalului să se bucure de campusul nostru şi să continuăm parteneriatul cu TIFF şi în anii următori”, a declarat rectorul USAMV Cluj-Napoca, prof. dr. Cornel Cătoi.

Accesul în campus a publicului TIFF se va face fără autoturisme, atât pentru a asigura fluxul participanţilor, cât și pentru a nu fi afectată calitatea proiecțiilor de seară. La intrare se vor scana biletele, se va efectua un triaj observaţional şi se va lua temperatura fiecărei persoane. Astfel, cei care prezintă o temperatură mai mare de 37,3 grade Celsius sau prezintă simptome de infecţie respiratorie, precum şi persoanele care refuză termoscanarea nu vor avea acces în campus.

Pe tot parcursul evenimentului, purtarea măştii şi păstrarea distanţei sociale de 1,5 metri vor fi obligatorii, iar scaunele vor fi dezinfectate după fiecare proiecţie.

Articole recente

Tururi ghidate gratuite pentru turiștii care vizitează Oradea

Asociaţia pentru Promovarea Turismului din Oradea şi Regiune oferă pentru al doilea an consecutiv, în fiecare weekend, începând cu 1 iunie 2023, tururi ghidate gratuite

Sindicatele din Educație resping propunerea Guvernului de majorări ale veniturilor personalului didactic

Guvernul a pregătit o ordonanţă de urgenţă care va asigura majorări ale veniturilor personalului didactic, didactic auxiliar şi nedidactic. Sindicatele respins oferta

Duminică, ora 18:00 U- BT Cluj Napoca -CSM CSU Oradea. Se joacă cu titlul pe masă. Clujenii pot deveni campioni pentru al treilea an...

U-Banca Transilvania şi CSM CSU Oradea se întâlnesc duminică, 28 mai, cu începere de la ora 18:00 în BT Arena, în meciul cu numărul VI din finala Ligii Naţionale.

Duminică, ora 14:00 Gloria Buzău – UTA. Manșa tur a barajului de retrogradare/promovare în Liga 1

Gloria Buzău și UTA Arad se întâlnesc duminică, 28 mai, cu începere de la ora 14.00, în manșa tur a barajului de retrogradare/promovare în Liga 1.

Mai multe articole de același fel

Contractul pentru metroul clujean, semnat în prezența premierului Nicolae Ciucă

Premierul Nicolae Ciucă, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, şi ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, au participat, joi, la semnarea contractului pentru proiectarea şi execuţia magistralei de metrou M1 din Cluj-Napoca, finanţat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).