fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăPOLITICĂForumul Democrat al Germanilor Deva susține candidații PNL Hunedoara la alegerile locale

Forumul Democrat al Germanilor Deva susține candidații PNL Hunedoara la alegerile locale

Publicat în

spot_img
spot_img

Organizația Județeană PNL Hunedoara a semnat miercuri cu Forumul Democrat al Germanilor Deva un protocol de susținere a candidaților liberali la alegerile locale din acest an.

Forumul Democrat al Germanilor Deva îi va susține pe Florin Oancea pentru funcția de primar al Devei și pe Adrian Nicolae David pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Hunedoara, precum și pe ceilalți candidați liberali din județul Hunedoara.

Din partea Forumului Democrat al Germanilor Deva, protocolul a fost semnat de președintele organizației, Monika Matei, iar din partea PNL, de deputatul Lucian Heiuș, președintele Organizației Județene PNL Hunedoara.

Forumul Democrat al Germanilor are 300 de membri la Deva și aproximativ 1.500 în județul Hunedoara.

Articole recente

Centrul de Inovare și Transfer Tehnologic Politehnica 2020: De la realizări la perspective pentru viitor

În prezentarea sa detaliată, conf.univ.dr.ing. Vlad Mihăescu a vorbit despre misiunea CITT, subliniind eforturile constante depuse pentru a încuraja o colaborare eficientă între cercetători și industrie.

Dosar penal, după ce o fetiță de 4 ani aflată în îngrijirea unui asistent maternal a murit

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, copilul a murit din cauza căzăturii, însă avea trupul plin de vânătăi, astfel că asistenţii maternali care o luaseră în plasament sunt cercetaţi pentru ucidere din culpă şi rele tratamente aplicate minorului.

Preşedintele CJ Braşov, despre aeroport: Este deranjant când ţi se spune că ai program de aprozar

Preşedintele CJ Braşov, Şerban Todorică-Constantin, a făcut vineri, într-o conferinţă de presă, un istoric al Aeroportului Internaţional Braşov – Ghimbav. 

Semnătură electronică calificată sau…simplificată? Ce alegem şi de ce?

În goana după digitalizare (atât de necesară, de altfel) avem un lucru extrem de important de înţeles şi reţinut – nu toate semnăturile electronice sunt la fel! Un articol susținut de CertSIGN

Mai multe articole de același fel

Mențiune pentru o elevă de la Liceul de Arte „Sigismund Toduță” din Deva la cea de-a XIV-a ediție a festivalului-concurs interjudețean „Cântec, joc și...

Concursul, care își propune promovarea și conservarea folclorului românesc și răspândirea lui în rândul tinerilor elevi din învăţământul preuniversitar  s-a desfășurat pe trei secțiuni: Solişti vocali și soliști instrumentişti, Ansambluri de dansuri populare și Ansambluri de dansuri populare.

UDMR anunță acord electoral cu Alianţa Maghiară din Transilvania

În cadrul întâlnirii, părţile au convenit asupra necesităţii de a se uni pentru 2024 şi de a încheia un acord care să aibă în vedere provocările şi interesele cele mai importante ale comunităţii maghiare şi după anul 2025