23.7 C
Cluj-Napoca
AcasăADMINISTRAȚIEBani alocați de CJ Maramureș pentru lucrări și achiziții la Muzeului Județean...

Bani alocați de CJ Maramureș pentru lucrări și achiziții la Muzeului Județean de Etnografie și Artă Populară

Publicat în

spot_img
spot_img

Consiliul Județean (CJ) Maramureș a rectificat cu 230.000 de lei bugetul Muzeului Județean de Etnografie și Artă Populară.

Din suma alocată de administrația județeană, 200.000 de lei vor fi utilizați pentru efectuarea lucrărilor de reparații curente la clădirea pavilionară și 30.000 de lei pentru achiziții patrimoniale.

„Chiar dacă prioritățile acestor vremuri sunt altele, trebuie să ne îngrijim și de instituțiile de cultură emblematice, care aduc plus valoare municipiului Baia Mare și județului Maramureș și să răspundem solicitărilor punctuale, care nu suferă amânare. Trebuie să învățăm să privim cultura ca pe o sursă de dezvoltare și să promovăm, în continuare, viața culturală ca factor de coeziune socială.”, a declarat președintele CJ Maramureș, Gabriel Zetea.

Articole recente

Patru focare de COVID identificate în spitale din Timişoara şi Jimbolia

În spitalele din judeţul Timiș sunt 131 de bolnavi cu COVID-19 sau suspecţi

Tezaur unic în Europa, descoperit de arheologi în Bihor

Tezaurul va fi prezentat în totalitate după ce se vor efectua determinări cronologice cu ajutorul metodei C14, analize ADN şi cercetări antropologice.

Noroc cu seceta! Autoritățile au văzut că podul peste Mureş de la Săvârşin este foarte degradat, după ce nivelul apei a scăzut

Autorităţile au descoperit degradări la podul peste râul Mureş de la Săvârşin, după ce nivelul apei a scăzut foarte mult în ultimele săptămâni, fiind impuse unele restricţii de tonaj pentru vehicule.

CJ Timiș a lansat harta traseelor turistice din judeţ

Alin Nica, a declarat că este pentru prima dată când judeţul are o astfel de hartă, cu rute deja verificate, care conectează obiective turistice cu elemente de gastronomie şi posibilităţi de agrement şi de cazare.

Mai multe articole de același fel