Un accident rutier grav a avut loc joi dimineață, în jurul orei 11.00, pe podul de la intrarea în municipiul Hunedoara dinspre Deva.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Potrivit polițiștilor rutieri, accidentul a fost provocat de un bărbat de 42 de ani, din municipiul Hunedoara, care conducea din direcția de mers Hunedoara – Deva. Din motive necunoscute a pătruns pe contrasens, peste linia continuă, intrând în coliziune frontală şi răsturnând autoturismul condus de un bărbat de 45 de ani, din municipiul Hunedoara. Șoferul care a provocat accidentul a murit în urma impactului.

„Echipele de intervenţie i-au găsit pe cei doi răniţi, aflaţi în stare gravă, blocaţi în autoturisme. Cu ajutorul echipamentelor de descarcerare, aflate în dotarea autospecialei de intervenţie, răniţii au fost evacuaţi de pompieri din maşini. Concomitent, echipajele medicale au realizat evaluarea victimelor şi au făcut eforturi pentru stabilizarea lor. Unul dintre şoferi, în vârstă de 45 de ani, ce a suferit un traumatism cranian, a fost extras conştient din autovehicul şi transportat la UPU Hunedoara cu ambulanţa. Cea de-a doua victimă, un bărbat de 42 de ani, a fost extras din autoturism şi pentru că se afla în stop cardio respirator a fost aplicat protocolul de resuscitare, asupra lui, timp de 45 de minute. Bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat la locul accidentului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda.

Circulaţia pe drumul Deva – Hunedoara a fost blocată pe ambele sensuri de mers câteva zeci de minute.

(SURSA VIDEO: ISU Hunedoara)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania