PNL, UDMR şi PNȚCD au încheiat vineri o alianță electorală în județul Hunedoara, pentru Consiliul Județean.

Alianța PNL – UDMR – PNȚCD îl va susține la alegerile locale pe candidatul PNL, Adrian David, pentru preşedinția Consiliului Județean Hunedoara.

Adrian David are parte și de sprijinul USR Hunedoara și al Forumului Democrat al Germanilor Deva, ambele formațiuni semnând protocoale de susținere cu PNL Hunedoara.

PNL şi UDMR îl vor susţine pentru Primăria Deva pe Florin Oancea, iar la Petroșani, pe primarul Tiberiu Iacob – Ridzi. Pentru consiliile locale din cele două municipii, PNL și UDMR vor merge pe liste separate.

“Alianța PNL-UDMR-PNȚCD a fost înființată. În parcul de sub Cetatea Devei, am prezentat Alianța care va schimba Hunedoara in bine. După ce am semnat acorduri de susținere cu USR și Forumul Democrat German, alte două partide ne-au dat mâna, pentru a moderniza, reforma și a pune pe drumul dezvoltării un județ căruia i-au fost furați ultimii patru ani de către PSD, care nu a reușit sa lase nimic bun in urma sa: nicio investiție, niciun plan de creștere, nicio viziune. Le mulțumesc președinților UDMR și PNȚCD, domnului europarlamentar Iuliu Winkler și domnului avocat Florin Oană, pentru încrederea acordată și ii asigur că îmi voi dărui toată priceperea și puterea pentru dezvoltarea județului nostru! Totodată, le mulțumesc colegilor și prietenilor mei, Tiberiu Iacob-Ridzi și Florin-Nicolae Oancea, care au contribuit decisiv la realizarea acestei alianțe. Nu în ultimul rând, îi mulțumesc președintelui PNL Hunedoara, domnul deputat Lucian Heius, pentru seriozitate, implicare si pentru că a deschis partidul nostru și a făcut posibilă această largă susținere pentru președinția Consiliului Județean Hunedoara”, a declarat Adrian David.

Declarațiile liderilor alianței PNL – UDMR – PNȚCD

„Ne unim forţele pentru a putea câştiga această competiţie electorală în primul rând pentru a putea să implementăm proiectele pe care le avem pentru următorii patru ani. Cred că Alianţa PNL – UDMR – PNȚCD porneşte cu prima şansă de a câştiga preşedinţia Consiliului Judeţean, pentru a forma o majoritate în Consiliul Judeţean, majoritate care să oprească declinul judeţului, declin care s-a accentuat în aceşti patru ani sub conducerea PSD” (preşedintele PNL Hunedoara, Lucian Heiuş).

„Este o alianţă are se bazează pe o alianţă mai veche în foarte multe locuri din judeţ, dar şi la nivelul întregului judeţ între PNL şi UDMR. (…) Conform protocolului, trei locuri revin UDMR pe lista alianţei (la CJH – n.red.), dintre care primul plasat, locul cinci, este rezervat pentru candidatul nostru pentru Consiliul Judeţean, doamna doctor Marta Mate. (…). Discutăm despre obiective la nivelul municipiului Deva, nu vă ascund faptul că unul dintre acestea este să păstrăm funcția de viceprimar, prin domnul Ferdinand Pogocsan. Dorim dezvoltarea generală a judeţului, pentru că dacă locuitorii judeţului vor trăi mai bine, atunci şi maghiarii vor trăi mai bine” (preşedintele UDMR Hunedoara, Iuliu Winkler).

„Sunt bucuros să fiu printre cei care au semnat, în premieră pentru România, această alianţă electorală. (…) PNL și PNȚCD au schimbat de foarte multe ori în bine destinul României. Acum, PNL şi PNȚCD, având alături UDMR, nu au cum să nu schimbe fundamental în bine destinul judeţului Hunedoara, preluând puterea locală şi gestionând corect judeţul acesta condus prea mulţi ani de către PSD. Noi, cei de aici, împreună, vom aduce judeţul pe calea firească de dezvoltare economică şi vom reaşeza judeţul pe locul pe care îl merită în România din punct de vedere economic, social, turistic, academic şi vom da şansa tuturor celor care trăiesc aici să fie mulţumiţi de judeţul care le este casă. Aşa să ne ajute Dumnezeu!” (preşedintele PNŢCD Hunedoara, Florin Oană).

(FOTO: Facebook / Adrian Nicolae David)

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.