fbpx
20.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI CLUJRestricții de circulație la Cluj-Napoca, pentru desfășurarea Festivalului de film TIFF 2020

Restricții de circulație la Cluj-Napoca, pentru desfășurarea Festivalului de film TIFF 2020

Publicat în

spot_img
spot_img

Primăria Cluj-Napoca a anunțat că, pentru buna desfășurare a „Galei de deschidere TIFF 2020”, vineri, 31 iulie, între orele 20.00 – 23.30 este necesară închiderea circulaţiei rutiere pe strada Napoca, Piaţa Unirii (latura de sud şi est), strada Universităţii și B-dul Eroilor (când situaţia o impune).

Totodată, în perioada 1 – 9 august 2020, între orele 21.15 – 23.30, se va închide circulaţia rutieră, pe strada Napoca, Piaţa Unirii (latura de sud şi est), strada Universităţii, B-dul Eroilor (când situaţia o impune).

În cazul condițiilor meteo nefavorabile, se va prelungi perioada de desfășurare a evenimentului “TIFF 2020”, până în data de 11 august 2020, prin urmare, până la acea dată vor avea loc și închiderile de circulaţie rutieră menționate mai sus.

De asemenea, începând de vineri, 31 iulie, și până în 9 august, între orele 20.00 – 23.00, se va restricționa circulația rutieră pe Aleea Muzeului Etnografic (atunci când situația o impune), cu excepția riveranilor.

(FOTO: Facebook / TIFF)

Ioana Pop

Articole recente

24 iunie – Ziua Universală a Iei

Un promotor consecvent al costumului popular a fost Casa Regală a României.

Poliţiştii atrag atenţia asupra unei noi metode de înşelăciune, denumită „Coletul”

Oamenii primesc prin curier cotele nesolicitate, pentru care li se cer câteva sute de lei, obiectele din pachet valorând mult mai puţin

Cod galben de viituri pe râuri din 24 de judeţe, până luni

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, duminică, o atenţionare Cod galben de inundaţii şi viituri pe râuri din 24 de judeţe, valabilă în următoarele 22 de ore.

ANM: Atenţionare meteo Cod galben de instabilitate atmosferică ce vizează 20 de judeţe

Vor fi averse torenţiale, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină, descărcări electrice şi, pe arii restrânse, vijelii.

Mai multe articole de același fel