PNL e creditat cu 33,4%, înregistrând o creștere de la 32,6%, potrivit unui sondaj realizat de IMAS la comanda Europa FM în această lună.

PSD a înregistrat o creștere mai mare în râdul electoratului, de la 21,9% în iunie la 23,4% acum – un nivel mediu la care s-a aflat în ultimele luni.

Pentru prima dată, sondajul comandat de Europa FM include Alianța USR Plus, nu cele două formațiuni separat, iar Alianța e creditată cu 17,2%. Luna trecută, USR avea 12,3% în sondaj, iar Plus – 5,8%.

Pro România a scăzut în această lună, după două luni în care a avut peste 11%, și e creditat cu 9,7%.

Potrivit sondajului, UDMR revine peste pragul electoral, fiind cotat cu 5,6%, după ce luna trecută nu înregistra decât 3,4% din opțiunile de vot.

PMP a coborât și mai mult sub pragul electoral: 3,9% în această lună, față de 4,7% în iunie.

ALDE a scăzut la 3,4%, la mai puțin de jumătatea procentelor pe care le avea în urmă cu un an (7,3% în iulie 2019).

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.