Spitalul Clinic Județean Mureș a anunțat că, începând de luni, lista serviciilor medicale oferite de unitatea medicală va cuprinde și testul RT-PCR de depistare a infecției cu COVID-19.

Testele se vor efectua în Laboratorul de analize medicale și este necesară programare prealabilă. Buletinul de testare va fi eliberat în limba engleză sau română (la cerere).

Prețul testului este de 350 lei.

Programările se fac la numărul de telefon 0365.882609, de luni până vineri, între orele 07.30 – 08.30, în limita a zece locuri pe zi.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.