Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Arad a decis vineri seara intrarea în carantină a patru localități din județ, în care au fost depistate focare de COVID-19.

Este vorba despre localitățile Gurahonţ, Bonţeşti, Seleuş şi Moroda. Carantina a intrat în vigoare de sâmbătă, prin ordin al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

Decizia carantinării celor patru localități a fost luată la propunerea DSP Arad.

(FOTO: ISU Arad / Arhivă)

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.