Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Hunedoara a hotărât sâmbătă instituirea obligativităţii purtării măştii de protecţie pe teritoriul judeţului Hunedoara, în anumite zone deschise.

Măsura a intrat în vigoare în 1 august, la ora 18.00, și este valabilă pentru toate persoanele aflate pe teritoriul judeţului Hunedoara (cu excepția copiilor cu vârsta mai mică de 5 ani), prezente în spaţii publice deschise din: târguri, pieţe, locuri de pelerinaj/slujbe religioase, evenimente cultural-artistice/sportive (pentru public), gări/autogări, staţii de autobuz.

Hotărârea CJSU Hunedoara trebuie respectată pe întreaga perioadă a stării de alertă.

Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.

Comentează și tu acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.