fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI HUNEDOARAUn tânăr a provocat un accident pe Dealul Hațegului. A vut să...

Un tânăr a provocat un accident pe Dealul Hațegului. A vut să întoarcă mașina și a fost lovit de un alt autoturism

Publicat în

spot_img
spot_img

Un accident rutier a avut loc duminică dimineață la intrarea în Hațeg dinspre Simeria. Accidentul a fost provocat de un tânăr de 26 de ani, din Caraș-Severin.

Acesta s-a răsturnat cu mașina după ce a a încercat o întoarcere neregulamentară peste marcajul longitudinal continuu și a fost tamponat de un autoturism care circula regulamentar din sens opus.

“Tânărul urca Dealul Hațegului pe banda 1 și a încercat o manevră neregulamentară de întoarcere peste marcajul continuu, fiind tamponat de un autoturism care circula din aceeași direcție, pe banda 2. Momentam, personele implicate refuză să fie transportate la spital”, potrivit IPJ Hunedara.

Pe perioada în care polițiștii au făcut cercetările la fața locului, traficul a fost restricționat pe drumul național.

Conducătorul auto care a provocat accidentul a fost sancționat contravențional.

(FOTO: IPJ Hunedoara)

Articole recente

Adolescenta care a înjunghiat un pedagog la un liceu din Oradea a fost reţinută pentru tentativă de omor

Conform anchetatorilor, fata a avut ascuns în mânecă un cuţit cu lama de 21 de cm. Leziunile suferite de bărbat necesită 40-45 de zile de îngrijiri medicale.

O gospodărie tipică săsească din Viscri va fi restaurată cu ajutorul fundației Regelui Charles

Valoarea contractului de finantare este de 207.510 lei, iar fundația Mihai Eminescu Trust are o contribuție proprie de 29.401 lei.

Renumita Filarmonică de Copii din Vlăhița concertează la Biserica Romano-Catolică „Krisztus Király” din Sfântu Gheorghe

În spectacolul intitulat „Îngerii cântă”, cei 140 de membri ai Filarmonicii de Copii vor interpreta lucrări corale bisericești pentru Advent și cântece populare maghiare de Crăciun, precum și adaptări ale cântecelor populare de Crăciun din alte culturi.

O nouă recunoaștere internațională pentru Universitatea Politehnica Timișoara

Universitatea Politehnica Timișoara primește o nouă recunoaștere internațională prin realegerea profesorului Erwin-Christian Lovasz în funcția de Secretar General al Federaţiei Internaţionale de Promovare a Ştiinţei Mecanismelor şi a Maşinilor (IFToMM), la cel de-al XVI-lea Congres Internaţional de Ştiinţa Mecanismelor şi a Maşinilor, la Tokyo, Japonia.

Mai multe articole de același fel