Comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara
CUI 21200012

CFR Cluj a învins luni seara Universitatea Craiova în finala Ligii 1, scor 3-1, și este campioana României la fotbal pentru al treilea sezon consecutiv.

Universitatea Craiova a deschis scorul în minutul 9, prin Nistor, care l-a învins pe Arlauskis cu un șut de la distanță.

CFR Cluj a revenit în joc înainte de pauză, iar Vinicius a egalat în minutul 36 cu o lovitură de cap.

După pauză, Boli a reușit să înscrie pentru CFR Cluj, tot cu capul, pentru 2-1, iar în minutul 77, Ciprian Deac a marcat din penalty golul care a stabilit scorul final.

CFR Cluj a câștigat titlul și va reprezenta România în preliminariile Ligii Campionilor.

(FOTO / VIDEO: CFR Cluj / Facebook)

Comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara
CUI 21200012
Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.