fbpx
20.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI MARAMUREȘO cascadă naturală descoperită recent, cel mai nou obiectiv pe harta turistică...

O cascadă naturală descoperită recent, cel mai nou obiectiv pe harta turistică a Maramureșului

Publicat în

spot_img
spot_img

Cascada Măgura, o cascadă naturală care a fost descoperită recent în zona comunei Moisei, a fost pusă în valoare de administrația locală.

Primăria a avut în plan amenajarea cascadei pentru a se bucura de frumusețea ei atât turiştii care se cazează la pensiunile din Moisei, cât și locuitorii comunei.

“Au fost punse băncuţe, au fost făcute și instalate pavilioane, pentru a mânca cât mai aproape de natură, coşuri pentru depozitarea gunoiului menajer etc. Turiştii au acces cu autoturismul proprietate personală”, a anunțat Centrul de Informare și Promovare Turistică din Moisei.

Comuna Moisei se află la aproape 140 de kilometri de Baia Mare și este așezată la poalele Munţilor Rodnei, ale masivului Pietrosu, la sud, şi ale Munţilor Maramureşului, la nord. Localitatea este traversată de două artere principale, DN 17 şi DN 18.

(FOTO: Centrul de Informare și Promovare Turistică Moisei / Facebook)

Ioana Pop

Articole recente

24 iunie – Ziua Universală a Iei

Un promotor consecvent al costumului popular a fost Casa Regală a României.

Poliţiştii atrag atenţia asupra unei noi metode de înşelăciune, denumită „Coletul”

Oamenii primesc prin curier cotele nesolicitate, pentru care li se cer câteva sute de lei, obiectele din pachet valorând mult mai puţin

Cod galben de viituri pe râuri din 24 de judeţe, până luni

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, duminică, o atenţionare Cod galben de inundaţii şi viituri pe râuri din 24 de judeţe, valabilă în următoarele 22 de ore.

ANM: Atenţionare meteo Cod galben de instabilitate atmosferică ce vizează 20 de judeţe

Vor fi averse torenţiale, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină, descărcări electrice şi, pe arii restrânse, vijelii.

Mai multe articole de același fel