fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăCORONAVIRUSPatru balerini şi o profesoară de la Teatrul de Balet din Sibiu,...

Patru balerini şi o profesoară de la Teatrul de Balet din Sibiu, depistați cu COVID-19

Publicat în

spot_img
spot_img

Cinci angajaţi ai Teatrului de Balet din Sibiu au fost depistați pozitiv la testul pentru coronavirus. Este vorba despre patru balerini şi o profesoară.

Alte 22 de persoane, care au intrat în contact direct cu cei cinci, se află în carantină la domiciliu.

„În cadrul Teatrului de Balet Sibiu au fost identificaţi pozitiv în urma testării SARS-CoV-2 un număr total de 5 persoane (4 balerini şi o profesoară). Direcţia de Sănătate Publică a demarat o amplă anchetă epidemiologică, pentru a stabili contacţii şi pentru a lua toate măsurile care se impun pentru limitarea răspândirii virusului SARS CoV-2. Până în acest moment au fost identificaţi un număr de 22 de contacţi, care sunt testaţi şi pentru care până la venirea rezultatelor s-a dispus măsura de carantină la domiciliu”, a anunţat luni Prefectura Sibiu.

Articole recente

Adolescenta care a înjunghiat un pedagog la un liceu din Oradea a fost reţinută pentru tentativă de omor

Conform anchetatorilor, fata a avut ascuns în mânecă un cuţit cu lama de 21 de cm. Leziunile suferite de bărbat necesită 40-45 de zile de îngrijiri medicale.

O gospodărie tipică săsească din Viscri va fi restaurată cu ajutorul fundației Regelui Charles

Valoarea contractului de finantare este de 207.510 lei, iar fundația Mihai Eminescu Trust are o contribuție proprie de 29.401 lei.

Renumita Filarmonică de Copii din Vlăhița concertează la Biserica Romano-Catolică „Krisztus Király” din Sfântu Gheorghe

În spectacolul intitulat „Îngerii cântă”, cei 140 de membri ai Filarmonicii de Copii vor interpreta lucrări corale bisericești pentru Advent și cântece populare maghiare de Crăciun, precum și adaptări ale cântecelor populare de Crăciun din alte culturi.

O nouă recunoaștere internațională pentru Universitatea Politehnica Timișoara

Universitatea Politehnica Timișoara primește o nouă recunoaștere internațională prin realegerea profesorului Erwin-Christian Lovasz în funcția de Secretar General al Federaţiei Internaţionale de Promovare a Ştiinţei Mecanismelor şi a Maşinilor (IFToMM), la cel de-al XVI-lea Congres Internaţional de Ştiinţa Mecanismelor şi a Maşinilor, la Tokyo, Japonia.

Mai multe articole de același fel

Sezonul de schi la Păltiniș Arena se deschide pe 30 noiembrie

30 noiembrie va fi prima zi în care complexul Păltiniș Arena își va deschide porțile în acest an, la timp pentru ca toată lumea să poată profita de minivacanța prilejuită de Ziua Națională a României.

“Povestea soldatului”, pe muzica lui Igor Stravinski, la Sibiu

Inspirat de compoziția omonimă a lui Igor Stravinski, scrisă în timpul Primului Război Mondial, “Povestea soldatului” face apel la una dintre cele mai puternice dihotomii din istoria omenească, adică lupta între dorința de câștig material și faimă și trăirea unei vieți liniștite, în conformitate cu natura, ce poate aduce bucurii autentice.

De la frigul din clase la căldura muzicii: Elevii de la Liceul de Artă din Sibiu învață iarna într-un frig cumplit

Liceul de Artă din Sibiu are nevoie de ajutor. El funcționează într-o clădire monument istoric ce aparține Bisericii Evanghelice. Pentru că nu e clădirea școlii, investițiile sunt aproape inexistente, motiv pentru care cei care au de suferit sunt elevii.