Cluburile Rotary Baia Mare (Rotary, Rotaract și Interact) și Rotary Târgu Lăpuș au donat două ventilatoare de terapie intensivă Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Prin această donație, cele două cluburi, spijinite și de comunitatea băimăreană, au reușit să finalizeze un proiect amplu, în valoare totală de peste 258.000 lei. Acest proiect a fost început încă din luna martie 2020, la declararea stării de urgență în România, iar la momentul donației, pe lângă cele două ventilatoare, s-au asigurat și echipamente de protecție medicale, atât de necesar tuturor cadrelor medicale și sanitare ce intră în contact direct cu pacienții internați în unitatea medicală din Baia Mare.

”Aducem cele mai sincere și calde mulțumiri cluburilor Rotary Baia Mare și Rotary Târgu Lăpuș, dar și tuturor celor care au ales să vină în întâmpinarea acestui proiect frumos care, în final, duce la salvarea de noi vieți. Mulțumim, totodată, tuturor celor care, în aceste luni de grea încercare pentru sistemul medical au donat din puținul lor, arătând că respectă munca medicilor din Spitalul Județean de Urgență și, totodată, că le pasă de semenii lor”, a declarat managerul interimar al Spitalului Județean din Baia Mare, Vasile-Ioan Pop.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania