fbpx
27.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSĂNĂTATEVentilatoare donate Spitalului Județean din Baia Mare de Cluburile Rotary Baia Mare...

Ventilatoare donate Spitalului Județean din Baia Mare de Cluburile Rotary Baia Mare și Rotary Târgu Lăpuș

Publicat în

spot_img
spot_img

Cluburile Rotary Baia Mare (Rotary, Rotaract și Interact) și Rotary Târgu Lăpuș au donat două ventilatoare de terapie intensivă Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare.

Prin această donație, cele două cluburi, spijinite și de comunitatea băimăreană, au reușit să finalizeze un proiect amplu, în valoare totală de peste 258.000 lei. Acest proiect a fost început încă din luna martie 2020, la declararea stării de urgență în România, iar la momentul donației, pe lângă cele două ventilatoare, s-au asigurat și echipamente de protecție medicale, atât de necesar tuturor cadrelor medicale și sanitare ce intră în contact direct cu pacienții internați în unitatea medicală din Baia Mare.

”Aducem cele mai sincere și calde mulțumiri cluburilor Rotary Baia Mare și Rotary Târgu Lăpuș, dar și tuturor celor care au ales să vină în întâmpinarea acestui proiect frumos care, în final, duce la salvarea de noi vieți. Mulțumim, totodată, tuturor celor care, în aceste luni de grea încercare pentru sistemul medical au donat din puținul lor, arătând că respectă munca medicilor din Spitalul Județean de Urgență și, totodată, că le pasă de semenii lor”, a declarat managerul interimar al Spitalului Județean din Baia Mare, Vasile-Ioan Pop.

Ioana Pop

Articole recente

24 iunie – Ziua Universală a Iei

Un promotor consecvent al costumului popular a fost Casa Regală a României.

Poliţiştii atrag atenţia asupra unei noi metode de înşelăciune, denumită „Coletul”

Oamenii primesc prin curier cotele nesolicitate, pentru care li se cer câteva sute de lei, obiectele din pachet valorând mult mai puţin

Cod galben de viituri pe râuri din 24 de judeţe, până luni

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, duminică, o atenţionare Cod galben de inundaţii şi viituri pe râuri din 24 de judeţe, valabilă în următoarele 22 de ore.

ANM: Atenţionare meteo Cod galben de instabilitate atmosferică ce vizează 20 de judeţe

Vor fi averse torenţiale, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină, descărcări electrice şi, pe arii restrânse, vijelii.

Mai multe articole de același fel