Comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara
CUI 21200012

Cluburile Rotary Baia Mare (Rotary, Rotaract și Interact) și Rotary Târgu Lăpuș au donat două ventilatoare de terapie intensivă Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare.

Prin această donație, cele două cluburi, spijinite și de comunitatea băimăreană, au reușit să finalizeze un proiect amplu, în valoare totală de peste 258.000 lei. Acest proiect a fost început încă din luna martie 2020, la declararea stării de urgență în România, iar la momentul donației, pe lângă cele două ventilatoare, s-au asigurat și echipamente de protecție medicale, atât de necesar tuturor cadrelor medicale și sanitare ce intră în contact direct cu pacienții internați în unitatea medicală din Baia Mare.

”Aducem cele mai sincere și calde mulțumiri cluburilor Rotary Baia Mare și Rotary Târgu Lăpuș, dar și tuturor celor care au ales să vină în întâmpinarea acestui proiect frumos care, în final, duce la salvarea de noi vieți. Mulțumim, totodată, tuturor celor care, în aceste luni de grea încercare pentru sistemul medical au donat din puținul lor, arătând că respectă munca medicilor din Spitalul Județean de Urgență și, totodată, că le pasă de semenii lor”, a declarat managerul interimar al Spitalului Județean din Baia Mare, Vasile-Ioan Pop.

Comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara
CUI 21200012
Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.