Comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara
CUI 21200012
Voichiţa Lăzureanu și președintele CJ Timiș, Călin Dobra. (FOTO: Facebook / Călin Dobra)

Fostul manager al Spitalului de Boli Infecţioase “Victor Babeş” din Timişoara, Voichiţa Lăzureanu, a fost desemnat candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Timișoara.

Decizia a fost luată în unanimitate, duminică, de Biroul Permanent Judeţean al PSD Timiş.

“Voichiţa Lăzureanu este o persoană cu reputaţie impecabilă, medic de excepţie, un redutabil participant la bătălia pentru fotoliul de şef al administraţiei locale. Este pentru prima dată în istoria PSD Timiş şi pentru prima dată în istoria Timişoarei când avem o femeie candidat, cu şanse reale de victorie”, a anunțat PSD Timiș, printr-un comunicat de presă.

Voichiţa Lăzureanu este medic primar în specializarea Boli Infecţioase şi conferenţiar la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timișoara.

Comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara
CUI 21200012
Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.