15.8 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI HUNEDOARAIntervenție cu mascații, în Hunedoara, după ce un băiat de 6 ani...

Intervenție cu mascații, în Hunedoara, după ce un băiat de 6 ani a fost accidentat de o mașină. Rudele copilului l-au lovit pe șofer, au atacat mașina Ambulanței și au făcut scandal

Publicat în

spot_img
spot_img

De la un accident rutier, care a avut loc din cauza unui copil nesupravegheat, s-a ajuns la bătaie, distrugere, scandal și la intervenția polițiștilor și jandarmilor. Incidentul a avut loc marți după-amiază, în județul Hunedoara.

Totul a început de la un accident rutier care a avut loc la Livadia, o localitate între Hațeg și Petroșani. Un băiat de 6 ani, nesupravegheat, a încercat să traverseze DN 66 prin loc nepermis și fără să se asigure. A fost surprins și accidentat de o mașină condusă din direcția Hațeg spre Petroșani de un bărbat de 51 de ani, din Petroșani.

“În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar în măsura în care conducătorul auto de 51 de ani va depune plângere prealabilă, vor efectua cercetări și sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire, întrucât se pare că membrii familiei minorului l-au agresat fizic pe conducătorul auto implicat în eveniment. De asemenea, se va constitui dosar penal și pentru comiterea infracțiunii de distrugere, întrucât membrii familiei minorului au distrus un far al autospecialei Ambulanței care l-a preluat pe minor pentru a-l transporta la Spitalul orășenesc Hațeg”, a transmis IPJ Hunedoara.

Tatăl copilului a atacat autospeciala Ambulanței în momentul în care băiatul a fost transferat pe drum de la Ambulanță la SMURD. În momentul transferului, familia copilului a coborât dintr-o mașină și a agresat verbal echipajul Ambulanței, considerând că a intervenit cu întârziere, iar tatăl copilului a spart un far al autospecialei.

20 de polițiști și jandarmi au fost mobilizați preventiv la Spitalul din Hațeg pentru asigurarea măsurilor de ordine și prevenirea unor eventuale incidente. Potrivit polițiștilor, aici nu au fost constatate tulburări ale ordinii publice. Copilul a fost trimis la Spitalul Județean din Deva.

Articole recente

Universitatea Babeş-Bolyai, planuri pentru noi dezvoltări în judeţul Sălaj

După discuţiile cu autorităţile locale, UBB se va implica mai mult în judeţul Sălaj - dincolo de prezenţele deja vizibile în Zălău şi Jibou -, după un plan ce va fi stabilit împreună cu autorităţile locale în luna viitoare.

Plângere penală împotriva antrenorilor lotului național de gimnastică de la Deva

Amalia Puflea, o gimnastă de 15 ani din Bârlad, a amenințat cu sinuciderea în cantonamentul din Deva, fiind terorizată de comportamentul antrenorilor Lucian Sandu și Gina Gogean.

Ministrul Muncii: Nu se poate trăi cu salariul minim în România 

Ministrul a precizat că au pornit discuţiile în Comisia de Dialog Social de la Ministerul Muncii, propunerea PSD pentru salariul minim fiind de 3.000 de lei.

Accident cumplit pe Calea Moților, în Cluj

Traficul este închis complet pe Calea Moților

Mai multe articole de același fel