De la un accident rutier, care a avut loc din cauza unui copil nesupravegheat, s-a ajuns la bătaie, distrugere, scandal și la intervenția polițiștilor și jandarmilor. Incidentul a avut loc marți după-amiază, în județul Hunedoara.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Totul a început de la un accident rutier care a avut loc la Livadia, o localitate între Hațeg și Petroșani. Un băiat de 6 ani, nesupravegheat, a încercat să traverseze DN 66 prin loc nepermis și fără să se asigure. A fost surprins și accidentat de o mașină condusă din direcția Hațeg spre Petroșani de un bărbat de 51 de ani, din Petroșani.

“În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar în măsura în care conducătorul auto de 51 de ani va depune plângere prealabilă, vor efectua cercetări și sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire, întrucât se pare că membrii familiei minorului l-au agresat fizic pe conducătorul auto implicat în eveniment. De asemenea, se va constitui dosar penal și pentru comiterea infracțiunii de distrugere, întrucât membrii familiei minorului au distrus un far al autospecialei Ambulanței care l-a preluat pe minor pentru a-l transporta la Spitalul orășenesc Hațeg”, a transmis IPJ Hunedoara.

Tatăl copilului a atacat autospeciala Ambulanței în momentul în care băiatul a fost transferat pe drum de la Ambulanță la SMURD. În momentul transferului, familia copilului a coborât dintr-o mașină și a agresat verbal echipajul Ambulanței, considerând că a intervenit cu întârziere, iar tatăl copilului a spart un far al autospecialei.

20 de polițiști și jandarmi au fost mobilizați preventiv la Spitalul din Hațeg pentru asigurarea măsurilor de ordine și prevenirea unor eventuale incidente. Potrivit polițiștilor, aici nu au fost constatate tulburări ale ordinii publice. Copilul a fost trimis la Spitalul Județean din Deva.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania