UPDATE. Planul Roşu de Intervenţie în cazul accidentului produs în localitatea Dindeștiu Mic a fost dezactivat.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Toate cele şapte persoane implicate în accident au refuzat transportul la spital, potrivit ISU Satu Mare.

“Din primele date se pare că şoferul, de 25 de ani, din Piatra Neamţ, al autoturismului ar fi efectuat o depăşire neregulamentară şi ar fi intrat în coliziune cu un microbuz condus de un bărbat, de 38 de ani, din Valea lui Mihai, care a efectuat un viraj la stânga, regulamentar, de pe DN19, spre Dindestiu Mic. Şoferul de 25 de ani va primi o sancţiune contravenţională şi măsură complementară de suspendare a dreptului de a conduce auto pentru 60 de zile”, a transmis IPJ Satu Mare.

————–

ȘTIREA INIȚIALĂ

Şapte persoane au fost implicate într-un accident rutier care a avut loc în localitatea Dindeştiu Mic, județul Satu Mare, între un autoturism şi un microbuz.

“Se intervine pentru acordarea îngrijirilor medicale în cazul unui accident rutier petrecut în satul Dindeştiu Mic între un autoturism şi un microbuz. La faţa locului se deplasează echipajele Detaşamentului Carei cu o autospeciala de descarcerare, o ambulanţă SMURD cu echipaj de prim ajutor, un autoturism cu un ofiţer. Se activează Planul Roşu de Intervenţie”, a transmis ISU Satu Mare.

Cele șapte persoane implicate în accident sunt conştiente și cooperante.

(FOTO: ISU Satu Mare / Arhivă)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania