Trei pacienți din județul Hunedoara, diagnosticați cu COVID-19, au fost internați în noaptea de luni spre marți la Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Arad.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Potrivit reprezentanților spitalului arădean, este vorba despre trei bărbați, în vârstă de 58, 73 și 79 de ani. Pacienții au fost transferați la Arad, pe Secția Clinică de Anestezie și Terapie Intensivă II, deoarece la Hunedoara nu mai sunt suficiente locuri pentru pacienții care necesită terapie intensivă. Cei trei pacienți au și alte afecțiuni medicale, printre care hipertensiune, obezitate, insuficiență cardiacă.

”Am fost contactați azi-noapte, în jurul orei 00.00, pentru a interna trei pacienți din județul vecin. Deocamdată avem locuri disponibile pe terapie intensivă, deoarece la nivelul spitalului am alocat pentru pacienții infectați cu virusul SARS CoV-2 atât Compartimentul ATI COVID-19 din Grădiște, cât și Secția Clinică de Anestezie și Terapie Intensivă II, din incinta fostului Spital Municipal”, a declarat managerul interimar al SCJU Arad, Florina Ionescu.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania