fbpx
18.7 C
Cluj-Napoca
AcasăCORONAVIRUSSpitalul Județean din Arad a internat la ATI trei pacienți cu COVID-19...

Spitalul Județean din Arad a internat la ATI trei pacienți cu COVID-19 din județul Hunedoara

Publicat în

spot_img
spot_img

Trei pacienți din județul Hunedoara, diagnosticați cu COVID-19, au fost internați în noaptea de luni spre marți la Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Arad.

Potrivit reprezentanților spitalului arădean, este vorba despre trei bărbați, în vârstă de 58, 73 și 79 de ani. Pacienții au fost transferați la Arad, pe Secția Clinică de Anestezie și Terapie Intensivă II, deoarece la Hunedoara nu mai sunt suficiente locuri pentru pacienții care necesită terapie intensivă. Cei trei pacienți au și alte afecțiuni medicale, printre care hipertensiune, obezitate, insuficiență cardiacă.

”Am fost contactați azi-noapte, în jurul orei 00.00, pentru a interna trei pacienți din județul vecin. Deocamdată avem locuri disponibile pe terapie intensivă, deoarece la nivelul spitalului am alocat pentru pacienții infectați cu virusul SARS CoV-2 atât Compartimentul ATI COVID-19 din Grădiște, cât și Secția Clinică de Anestezie și Terapie Intensivă II, din incinta fostului Spital Municipal”, a declarat managerul interimar al SCJU Arad, Florina Ionescu.

Ioana Pop

Articole recente

24 iunie – Ziua Universală a Iei

Un promotor consecvent al costumului popular a fost Casa Regală a României.

Poliţiştii atrag atenţia asupra unei noi metode de înşelăciune, denumită „Coletul”

Oamenii primesc prin curier cotele nesolicitate, pentru care li se cer câteva sute de lei, obiectele din pachet valorând mult mai puţin

Cod galben de viituri pe râuri din 24 de judeţe, până luni

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, duminică, o atenţionare Cod galben de inundaţii şi viituri pe râuri din 24 de judeţe, valabilă în următoarele 22 de ore.

ANM: Atenţionare meteo Cod galben de instabilitate atmosferică ce vizează 20 de judeţe

Vor fi averse torenţiale, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină, descărcări electrice şi, pe arii restrânse, vijelii.

Mai multe articole de același fel

Ion Țiriac vrea să cumpere un castel aflat în vecinătatea reședinței Regelui Mihai I de la Săvârșin

Construit între anii 1876 și 1879 de familia Mocioni, de origine aromână, castelul este înconjurat de un vast domeniu de 80 de hectare, care include păduri, fânețe și teren arabil. Clădirea a servit drept reședință a familiei Mocioni-Teleki până în 1947, când a fost confiscată de stat în urma instaurării regimului comunist.