fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI HUNEDOARATrupul unui tânăr înecat în Lacul Cinciș, descoperit după trei săptămâni

Trupul unui tânăr înecat în Lacul Cinciș, descoperit după trei săptămâni

Publicat în

spot_img
spot_img

Trupul tânărului de 24 de ani care a dispărut în 12 iulie anul acesta în Lacul Cinciș a fost adus la suprafață de apele lacului și recuperat de pompierii hunedoreni.

Potrivit IPJ Hunedoara, nu sunt suspiciuni privind comiterea unei fapte de omor, iar tânărul a fost identificat de familie.

În 12 iulie anul acesta, tânărul a înotat în Lacul Cinciş şi la un moment dat a fost zărit dispărând sub apă de doi tineri care se aflau pe o saltea în apropiere.

Pentru căutarea lui au intervenit echipaje de pompieri specializați, cu o barcă şi cu echipamente specifice pentru identificarea şi recuperarea victimelor din mediul acvatic. În ciuda eforturilor scafandrilor, trupul tânărului nu a fost găsit atunci.

Articole recente

Adolescenta care a înjunghiat un pedagog la un liceu din Oradea a fost reţinută pentru tentativă de omor

Conform anchetatorilor, fata a avut ascuns în mânecă un cuţit cu lama de 21 de cm. Leziunile suferite de bărbat necesită 40-45 de zile de îngrijiri medicale.

O gospodărie tipică săsească din Viscri va fi restaurată cu ajutorul fundației Regelui Charles

Valoarea contractului de finantare este de 207.510 lei, iar fundația Mihai Eminescu Trust are o contribuție proprie de 29.401 lei.

Renumita Filarmonică de Copii din Vlăhița concertează la Biserica Romano-Catolică „Krisztus Király” din Sfântu Gheorghe

În spectacolul intitulat „Îngerii cântă”, cei 140 de membri ai Filarmonicii de Copii vor interpreta lucrări corale bisericești pentru Advent și cântece populare maghiare de Crăciun, precum și adaptări ale cântecelor populare de Crăciun din alte culturi.

O nouă recunoaștere internațională pentru Universitatea Politehnica Timișoara

Universitatea Politehnica Timișoara primește o nouă recunoaștere internațională prin realegerea profesorului Erwin-Christian Lovasz în funcția de Secretar General al Federaţiei Internaţionale de Promovare a Ştiinţei Mecanismelor şi a Maşinilor (IFToMM), la cel de-al XVI-lea Congres Internaţional de Ştiinţa Mecanismelor şi a Maşinilor, la Tokyo, Japonia.

Mai multe articole de același fel