Doi angajați ai Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice (AJFP) Alba au fost depistați pozitiv la testul pentru coronavirus.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Este vorba despre un angajat al Trezoreria Alba Iulia și altul de la Trezoreria Blaj.

”În colectivul de salariaţi ai AJFP Alba este un caz confirmat cu COVID 19 din data de 3 august. În 4 august 2020 de la ora 7 dimineaţa s-a făcut dezinfecţia şi igienizarea spaţiilor în instituţie. Funcţionarul confirmat este din structura de Trezorerie dar nu lucrează la vreun ghişeu cu publicul. Personalul care a avut contact direct este izolat voluntar la domiciliu. Şi la SFM Blaj este un caz confirmat cu COVID 19 din data de 3 august, tot la Trezorerie; în dimineaţa de 4 august 2020 a fost făcută dezinfecţia şi igienizarea spaţiilor în sediul instituţiei, iar cei 4 colegi cu care funcţionarul din Blaj a venit în contact direct sunt izolaţi la domiciliu şi urmează să fie testaţi”, a anunțat AJFP Alba, printr-un comunicat de presă.

Instituția colaborează cu reprezentanţii DSP Alba şi urmează toate măsurile recomandate, astfel încât activitatea specifică să se desfăşoare în condiţii normale şi de maximă siguranţă pentru angajaţi şi public.

AJFP Alba face un apel către toţi contribuabilii care se prezintă la sediul instituţiei să respecte cu stricteţe măsurile de prevenire a infectării cu COVID 19 şi să folosească pe cât posibil comunicarea la distanţă cu instituţia.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania